Antena 3 CNN Actualitate Coloană de tiruri de aproximativ șapte kilometri la frontiera Giurgiu-Ruse

Coloană de tiruri de aproximativ șapte kilometri la frontiera Giurgiu-Ruse

Coloană de tiruri de aproximativ șapte kilometri la frontiera Giurgiu-Ruse
Sursa foto: Foto: Agerpres
03 Dec 2015   •   21:06

Cozile de tiruri la ieșirea din țară prin Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu-Ruse, Bulgaria, se întind pe aproximativ șapte kilometri din cauza verificărilor amănunțite la frontieră a celor care intră sau ies din țară și ca urmare a lucrărilor de reabilitare la Podul Prieteniei.

'Potrivit unui ordin al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră dat în urma atacurilor teroriste (n. r. din Franța), la toate punctele de frontieră se efectuează verificări amănunțite a mijloacelor de transport precum și a celor care intră sau ies din țară pentru a se vedea dacă sunt persoane urmărite sau nu și, în plus față de acest lucru, în această seară a mai fost executată o turnare de aproximativ două sute de metri liniari de beton în cadrul lucrărilor de reabilitare la Podul Prieteniei, iar circulația la frontieră se efectuează pe un singur sens, semaforizat', a declarat joi, pentru Agerpres, purtătoarea de cuvânt a ITPF Giurgiu, Cristina Onofrei.

Lucrările la Podul Prieteniei au demarat în primăvară acestui an și sunt programate a se finaliza în primăvara anului viitor.

 

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close