Antena 3 CNN Actualitate Consilierul primarului Timișoarei, dedicații pentru interlopi

Consilierul primarului Timișoarei, dedicații pentru interlopi

Consilierul primarului Timișoarei, dedicații pentru interlopi
Sursa foto: Foto: Ionut Nasleu/ Facebook
03 Mai 2019   •   11:02

Imagini scandaloase în care protagonist este unul dintre consilierii primarului Timişoarei, Nicolae Robu. 

Ionuț Nasleu a fost filmat în timpul unei petreceri dintr-un club de manele în momentul în care dă dedicaţii pentru mai mulţi interlopi din oraş. 

Potrivit presei locale, consilierul este extrem de general şi îi plăteste pe lautari în euro. 

Potrivit jurnaliştilor la petrecerea respectiva s-a mai aflat şi un alt consilier personal al primarului Robu, care a şi fost cameraman de ocazie. 

Consilierul primarului Robu apare şi în mai multe fotografii publicate pe Facebook alături de Lucian Boncu, un interlop condamnat recent pentru amenințări. 

Nicolae Robu, primarul Timișoarei, a avut un prim punct de vedere cu privire la această situație.

”M-am informat ce s-a întâmplat. Filmarea e de anul trecut, nu e de actualitate. A fost readusă de un ziar local. Mă simt inconfortabil să văd așa ceva. Domnul Nasleu a câștigat încrederea mea. Are anumite apucături care nu îmi plac. S-a expus în acel club, unde n-a fost niciun interlop cu el la masă, dar are anumite prietenii vechi. Nu intru în detalii, nu e cazul. A lucrat în SRI și s-a ocupat chiar de domeniul acesta al lumii interlope. Așa a intrat în contact cu aceste persoane. Nu îl onorează să aibă o asemenea conduită și l-am criticat. I-am cerut să nu mai facă așa ceva. El nu mai este consilierul meu personal. Nu era cazul să îl pedepsesc, oamenii nu pot fi judecați din această cauză”, a spus Nicolae Robu, la Antena 3.

 

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close