Antena 3 CNN Actualitate Un contrabandist s-a răsturnat cu mașina în care avea peste 12.000 de pachete cu țigări, în Maramureș

Un contrabandist s-a răsturnat cu mașina în care avea peste 12.000 de pachete cu țigări, în Maramureș

Un bărbat de 36 de ani s-a răsturnat cu mașina plină cu țigări de contrabandă, pe dealul Hera din judeţul Maramureş, în timp ce era urmărit de polițiști.

Un contrabandist s-a răsturnat cu mașina în care avea peste 12.000 de pachete cu țigări, în Maramureș
Sursa foto: Poliția de Frontieră
de Adelina Miron    |    12 Ian 2022   •   15:32

Deși șoferul a spus că nu are nevoie de îngrijiri medicale, polițiștii de frontieră au solicitat prezența unei ambulanțe la fața locului care l-a transportat la Spitalul Municipal Sighetu Marmației, pentru îngrijiri de specialitate.

În urma inventarierii coletelor din autoturism s-a constatat că acestea conțin 12.330 pachete țigări cu inscripția Duty-Free și timbru Belarus, în valoare de peste 143.000 lei, transmit polițiștii.

De asemenea, a fost anunțat un echipaj de la Poliția Orașului Vişeu de Sus care derulează cercetări cu privire la producerea accidentului.

Autoturismul în valoare de 100.000 lei a fost indisponibilizat la sediul Poliției de Frontieră pentru cercetări, iar șoferul, care în urma consultului medical este în afara oricărui pericol, este cercetat acum de către polițiștii de frontieră pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă.
 

×
Subiecte în articol: masina contrabanda tigari
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close