Antena 3 CNN Actualitate Nicuşor Dan anunţă controale masive în Bucureşti. Primele vizate sunt terasele

Nicuşor Dan anunţă controale masive în Bucureşti. Primele vizate sunt terasele

Noul primar al Capitalei, Nicușor Dan, anunță controale masive la terasele. Vor fi verificate și mijloacele de transport, autoritățile urmărind dacă oamenii care intră în Bucureşti poartă sau nu masca de protecție.

Nicuşor Dan anunţă controale masive în Bucureşti. Primele vizate sunt terasele
de Dana Musceleanu    |    31 Oct 2020   •   15:43

Întrebat cum pot fi controlate zonele aglomerate, pentru evitarea răspândirii coronavirusului, Nicușor Dan a spus la Digi 24 că de această chestiune se ocupă Poliția, Jandarmeria și Poliția Locală.

„Am avut aseară o discuție cu ei și am înțeles că locurile în care măsurile sunt respectate cel mai puțin sau încălcate cel mai mult sunt terasele care se transformă spre seară în cluburi. Acolo o să intervenim în forță”, a spus Nicușor Dan.

Întrebat, de asemenea, cum poate controla mai bine granițele Bucureștiului, Nicușor Dan a răspuns că întrebarea trebuie adresată ministrului Sănătății.

„Unul din lucrurile pe care o să-l facem cu siguranță este să controlăm transportul public între București și localitățile învecinate. Vom urmări dacă oamenii poartă mască pe mijloacele de transport”, a spus noul edil al Capitalei. 

 

×
Subiecte în articol: București Nicușor Dan
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close