Antena 3 Actualitate Copaci îmbrăcați în haine groase. În ce oraș din România se întâmplă și care este motivul

Copaci îmbrăcați în haine groase. În ce oraș din România se întâmplă și care este motivul

27 Ian 2017   •   18:59
Copaci îmbrăcați în haine groase. În ce oraș din România se întâmplă și care este motivul
Sursa foto: foto: pixabay.com

La Timișoara este organizată, pentru cel de-al doilea an consecutiv, o acțiune caritabilă inedită în cadrul căreia copacii vor fi „îmbrăcați” cu haine groase. Astfel, locuitorii din capitala Banatului care au pe acasă haine pe care nu le mai poartă, sunt încurajați să le lase în Parcul Central pentru ca oamenii fără adăpost să le poată folosi.

Mai ales că acești oameni ai străzii au mare nevoie de ele, pentru că temperaturile sunt extrem de scăzute în această perioadă. Acțiunea se numește „Te provoc să fii bun – Încălzim suflete” și este organizată de Asociația „Look Inside” din Timișoara duminică, 29 ianuarie, între orele 11.00 – 14.00, în Parcul Central.

Inspirați din acțiuni din anii trecuți, ne propunem să-i ajutăm pe cei pe care îi întâlnim zi de zi..oamenii străzii. Dacă ai acasă și nu mai ai nevoie de o haină groasă, mănuși, fulare, căciuli, te poți alătura nouă. Vom lăsa aceste haine în Parcul Central pentru oricine are nevoie'', transmit organizatorii, pe Facebook.

Mai multe informații despre eveniment sunt disponibile AICI!

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close