Antena 3 CNN Actualitate Încă doi copii din Argeș, aduși la spitalul ”Marie Curie”

Încă doi copii din Argeș, aduși la spitalul ”Marie Curie”

Încă doi copii din Argeș, aduși la spitalul ”Marie Curie”
05 Mar 2016   •   12:02

Doi copii diagnosticați cu boală diareică acută au fost transferați în ultimele 24 de ore de la Spitalul de Pediatrie Pitești la Spitalul Marie Curie din București, au anunțat, sâmbătă, reprezentanții Instituției Prefectului Argeș, citați de Agerpres.

Unul dintre copii are un an și jumătate, iar celălalt un an și nouă luni.

În spitalele din județul Argeș mai sunt internați sâmbătă 32 de copii, care prezintă scaune diareice, cu 11 mai puțin decât în urmă cu o zi, potrivit unui comunicat al Instituției Prefectului.

Dintre cei 32 de copii internați la unități medicale din Argeș, 26 sunt mai mici de doi ani.

La Spitalul de Pediatrie Pitești sunt internați 24 de copii, dintre care 19 mai mici de doi ani, iar la secția de boli infecțioase a Spitalului Județean de Urgență din Pitești sunt trei copii, doi dintre ei cu vârsta sub doi ani. Un copil mai mic de doi ani se află în secția de pediatrie a Spitalului Municipal Curtea de Argeș și alți patru la Spitalul Municipal Câmpulung Muscel.

Noul prefect Cristian Soare a anunțat, pe 25 februarie, că instituția pe care o conduce va da zilnic comunicate cu privire la situația copiilor internați în Argeș.

"Având în vedere că nu există o comunicare bună din partea DSP și a Spitalului de Pediatrie cu privire la situația copiilor internați în Argeș, cât și în București, începând de mâine Instituția Prefectului va da comunicate de presă zilnic cu privire la situația copiilor internați la Spitalul de Pediatrie și la celelalte spitale în Argeș", a spus prefectul județului Argeș.

Potrivit primelor informații oferite de medicii de la ”Marie Curie” cei doi copii nu au sindrom hemolitic uremic.

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close