Antena 3 CNN Actualitate Un copil de numai 4 ani a plecat singur dintr-o grădiniță din Ploiești. Cum a fost găsit

Un copil de numai 4 ani a plecat singur dintr-o grădiniță din Ploiești. Cum a fost găsit

Întâmplare rară în Prahova. Un copil de oar patru ani a reușit să se strecoare și să plece singur dintr-o grădiniță situată în zona de sud a municipiului Ploieşti,

Un copil de numai 4 ani a plecat singur dintr-o grădiniță din Ploiești. Cum a fost găsit
Sursa foto: Pixabay.com
de Gabriel Dano    |    08 Sep 2022   •   20:38

Micuțul a fost găsit pe stradă, în comuna vecină, de către o femeie care a alertat autorităţile. Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, incidentul a avut loc în urmă cu o zi.

„La data de 7 septembrie a.c., în jurul orei 14,00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Ploieşti au fost sesizaţi prin apel 112 de către o femeie cu privire la faptul că pe raza comunei Bărcăneşti se afla un minor singur pe stradă.

În baza sesizării, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Bărcăneşti s-au deplasat de îndată în zona indicată, identificând apelanta, dar şi minorul în cauză. În continuare, au fost efectuate verificări în zonele limitrofe şi nu numai, familia fiind identificată şi ulterior condusă la sediul unităţii de poliţie, unde se afla minorul.

Băieţelul în vârstă de 4 ani nu a fost victima niciunei infracţiuni, fiind încredinţat părinţilor”, a anunţat Poliţia Prahova.

Copilul se afla într-o grădiniţă privată când, într-un moment de neatenţie al cadrelor, a reușit să părăsească clădirea, a traversat un pod și a ajuns în comuna Bărcăneşti.

Poliţiştii au aplicat administratorului grădiniţei două sancţiuni contravenţionale conform Legii nr.333/2003 privind Paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor, în valoare de 5.000 de lei. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de neglijenţă în serviciu.

×
Subiecte în articol: gradinita
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close