Antena 3 CNN Actualitate Copil accidentat grav pe pârtia din Brașov! Schiul i-a secționat genunchiul

Copil accidentat grav pe pârtia din Brașov! Schiul i-a secționat genunchiul

Un copil de 16 ani a fost accidentat grav pe pârtia din Brașov. De altfel, salvamontiștii se confruntă cu un val de incidente la munte, acolo unde foarte mulți români își petrec minivacanța.

Copil accidentat grav pe pârtia din Brașov! Schiul i-a secționat genunchiul
de Ovidiu Stan    |    24 Ian 2022   •   14:48

Aproape 130 de persoane au avut nevoie de ajutor în ultimele 24 de ore. Una dintre cauze ar fi numărul foarte mare de turiști din Poiana Brașov. Aceștia schiază foarte aproape unul de celălalt și nu păstrează o distanță minimă de siguranță. 

Mai mult decât atât, sunt mulți schiori care, deși nu au un grad de pregătire suficient de mare, aleg să se aventureze pe cele mai grele pârtii. 

Astfel se face că astăzi, un copil de 16 ani a fost rănit grav în timp ce schia pe una dintre pârtiile din Poiana Brașov. Prietenul adolescentului a povestit jurnaliștilor Antena 3 că acesta a căzut și, în momentul în care schiul i-a căzut din picior, cumva i s-ar fi întors și i-ar fi secționat zona genunchiului. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Salvamontiștii au intervenit imediat și l-au transportat la echipajul SMURD care sosise deja la fața locului. Copilul a fost transportat la spital unde i se acordă ajutor de specialitate. 

Salvamontiștii fac apel la turiști pentru un minim de precauție pe pârtie. 

×
Subiecte în articol: partie
Parteneri
Horoscop 28 septembrie 2023. Leii sunt axaţi pe carieră
x close