Antena 3 CNN Actualitate Copil de şapte ani, ars la mână şi bătut cu sălbăticie de propria-i mamă

Copil de şapte ani, ars la mână şi bătut cu sălbăticie de propria-i mamă

Copil de şapte ani, ars la mână şi bătut cu sălbăticie de propria-i mamă
09 Oct 2008   •   22:18

Un copil în vârstă de şapte ani a fost adus la Spitalul Judeţean din Botoşani cu degetele de la mâna stângă arse şi numeroase vânătăi pe faţă şi pe spate. Doctorii au constatat şocaţi de gravitatea leziunilor pe care le avea micuţul, anunţă Evenimentul Regional al Moldovei. Băiatul de şapte ani are parte de o copilărie de coşmar alături de mama sa care îl bate crunt de câte ori are ocazia.
Cea care a anunţat autorităţile cu privire la abuzul asupra copilului, a fost învăţătoarea sa. Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Pediatrie Botoşani, Iulia Kandar a declarat, pentru Evenimentul Regional al Moldovei, că băiatul a vorbit cu un psiholog şi cu un asistent social, care au constatat că este un copil inteligent. În schimb mama sa, care a fost la rându-i interogată de autorităţi, a spus că îşi loveşte băiatul pentru că este neastâmpărat.
De asemenea, aceasta a dat o declaraţie prin care şi-a exprimat dorinţa de a-l trimite pe băioat la un centru de plasament. Poliţia a demarat o anchetă în acest caz şi este foarte posibil ca mama copilului să fie decăzută din drepturile părinteşti.
Micuţul locuia cu mama şi cu concubinul ei. Copilul a mai fost dat în plasament familial pe perioada în care mama sa a fost plecată la muncă în străinătate, însă, în momentul în care femeia a revenit în România, a fost redat familiei.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: rani
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close