Un tulcean și-a dat dispărut copilul. Unde l-au găsit polițiștii, la scurt timp de la sesizare

de Silvia Țigănilă    |    20 Feb 2021   •   18:05
Un tulcean și-a dat dispărut copilul. Unde l-au găsit polițiștii, la scurt timp de la sesizare Pixabay.com

Un bărbat din Tulcea care şi-a dat dispărut fiul a fost sancţionat cu avertisment de poliţişti, fiindcă nu şi-a supravegheat copilul în timp ce acesta se juca.

Bărbatul şi-a dat dispărut copilul vineri, în jurul orei 17.15, iar în urma sesizării toate patrulele de ordine publică aflate în teren au început căutarea minorului.

”Pentru gestionarea evenimentului s-a constituit o echipă de cercetare, care s-a deplasat la locul dispariţiei, unde s-au efectuat verificări. În urma activităţilor de căutare, la scurt timp de la sesizare, minorul a fost identificat în apropierea locuinţei sale, din cartierul Vest, jucându-se împreună cu colegi de-ai săi.

Din verificări a rezultat că minorul nu a fost victima vreunei infracţiuni în perioada în care a lipsit de la domiciliu. Acesta a fost predat în siguranţă familiei”, a precizat IPJ.

Și-a dat dispărut copilul aflat la joacă

Potrivit polițiștilor, lipsa de supraveghere a minorului în vârstă de până la 16 ani, de către părinţi sau de către persoanele cărora le este încredinţat spre creştere şi educare, constituie contravenţie şi se sancţionează cu amenda de la 100 la 500 de lei, conform Legii nr. 61/1991.

”Tatăl minorului a fost avertizat cu privire la necesitatea respectării obligaţiilor ce-i revin”, transmite Inspectoratul de Poliţie Judeţean.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close