Antena 3 CNN Actualitate Copil lovit de o maşină pe o stradă din Bucureşti | Şoferul a plecat, după ce tatăl copilului a vrut să îl bată

Copil lovit de o maşină pe o stradă din Bucureşti | Şoferul a plecat, după ce tatăl copilului a vrut să îl bată

Un copil ar fi fost lovit de o maşină, chiar pe o trecere de pietoni de pe strada Glinka Mihail din Bucureşti, iar şoferul a plecat de la locul accidentului.

Copil lovit de o maşină pe o stradă din Bucureşti | Şoferul a plecat, după ce tatăl copilului a vrut să îl bată
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Aug 2022   •   21:05

Accidentul s-a produs, în această seară, pe strada Glinka Mihail din Bucureşti, în zona unui parc.

Potrivit unor surse, copilul ar fi fost lovit de un autoturism marca Dacia Logan condus de un bărbat. În acel moment, tatăl copilului, care se afla în apropiere, a sărit la bătaie, iar şoferul a plecat de la faţa locului.

Poliţiştii au fost sesizaţi prin numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje, precum şi o ambulanţă SMURD.

Unii martori spun că, de fapt, copilul ar fi căzut pe trecerea de pietoni şi s-ar fi lovit, fără să fie atins însă de maşină.

Totuşi, copilul a fost dus la Spitalul "Grigore Alexandrescu" pentru investigaţii medicale amănunţite.

Martorii au fost duşi la Poliţie pentru a fi audiaţi, în timp ce poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea şoferului.

"În cursul serii de 22 august 2022, în jurul orei 20.30, polițiștii Brigăzii Rutiere au fost sesizați cu privire la un eveniment rutier, pe o trecere de pietoni, din sectorul 2, în care ar fi fost implicați un pieton minor și un conducător auto.

În urma evenimentului sesizat, ar fi avut loc un conflict spontan între tatăl minorului și conducătorul auto, la care au intervenit și alte persoane.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 6, în vederea aplanării conflictului, identificării persoanelor implicate și conducerii acestora la sediul secției pentru stabilirea cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul. 

Minorul a fost transportat la o unitate spitalicească, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În continuare, se efectuează cercetări de către Brigada Rutieră sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, precum și de către Secția 6 sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe. 

Activitățile de cercetare penală se desfășoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

×
Subiecte în articol: accident București
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close