Antena 3 CNN Actualitate Copilă din România abuzată timp de cinci ani de un pensionar italian. Mărturisirile cutremurătoare ale victimei

Copilă din România abuzată timp de cinci ani de un pensionar italian. Mărturisirile cutremurătoare ale victimei

Copilă din România abuzată timp de cinci ani de un pensionar italian. Mărturisirile cutremurătoare ale victimei
Sursa foto: foto: Pixabay.com
09 Dec 2018   •   13:43

O copilă din România, abuzată cinci ani şi ameninţată cu moartea, de un pensionar italian, a apărut în faţa judecătorului, pentru a depune mărturie ca victimă.

Bărbatul care a batjocorit-o şi a băgat groaza în ea are acum 80 de ani.

Calvarul româncei a început pe cand avea 10 ani, în 2008, atunci când mama ei, îngrijitoare în Italia, o lăsa în grija unei prietene românce care locuia în aceeaşi casă cu un pensionar italian, atunci în vârstă de 70 de ani.

Zi de zi aproape italianul a supus-o pe copilă la perversiuni sexuale şi a ameninţat-o cu bătaia şi cu moartea. Românca, acum în cârstă de 20 de ani, a oferit toate detaliile ororii pe care a trăit-o atâţia ani în faţa unui tribunal, scrie tusciaweb.eu, citat de Observator.

Acuzatul este un pensionar din Vitrebo, care a fost denunţat abia în decembrie 2013, la cinci ani după ce începuse abuzurile asupra copilei. Aceasta a venit de Sărbători în România şi primea mesaje de ameninţare de la pensionarul italian. A vrut atunci, după cum a spus la tribunal, să se sinucidă, dar ceva a făcut-o să aibă curajul să se ducă la poliţie.

Dacă agresorul ei va fi găsit vinovat pentru pedofilie şi alte 6 infracţiuni, riscâ să moară după gratii.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close