Antena 3 CNN Actualitate Copilul aruncat de mamă în faţa trenului se zbate să rămână în viaţă. Nimeni nu înţelege gestul extrem al femeii

Copilul aruncat de mamă în faţa trenului se zbate să rămână în viaţă. Nimeni nu înţelege gestul extrem al femeii

Copilul aruncat de mamă în faţa trenului se zbate să rămână în viaţă. Nimeni nu înţelege gestul extrem al femeii
Sursa foto: Foto: Agerpres
01 Oct 2015   •   08:43

Un copil de numai şase ani din Suceava se zbate între viaţă şi moarte după ce mama lui l-a luat cu forţa în braţe şi s-a aruncat în faţa trenului. Gestul şocant al mamei a mutilat copilul.

Loviţi de tren, băiatul şi-a pierdut ambele picioare şi o mână. Acum, este internat în stare critică la Spitalul de copii Sfânta Maria din Iaşi după ce a fost transportat cu un elicopter SMURD.

Şi femeia este în stare gravă după ce şi-a pierdut un picior. Între timp, cunoscuţii femeii încearcă să afle ce a determinat-o să recurgă la acest gest extrem

Copilul de şase ani este în stare gravă. Un elicopter SMURD l-a transportat de urgenţă la spitalul din Iaşi, unde medicii speră să-i poată salva viaţa.

Chemaţi de urgenţă la spitalul din Câmpulung Moldovenesc, nici măcar părinţii femeii nu reuşesc să explice de ce fiica lor a vrut să moară.

La locul accidentului, politiştii au adunat probe. Cu ajutorul lor, speră să poată înţelege ce anume a împins-o pe femeie la un gest atât de dramatic.

Cunoscuţii spun că femeia ar fi fost depresivă din cauză că tatăl băiatului nu şi-a recunoscut fiul.

×
Subiecte în articol: gara sinucidere
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close