Antena 3 Actualitate Corespondentul Antena 3 în Londra are simptome de COVID-19. A explicat, în direct, ce simte

Corespondentul Antena 3 în Londra are simptome de COVID-19. A explicat, în direct, ce simte

05 Apr 2020   •   19:03
Corespondentul Antena 3 în Londra are simptome de COVID-19. A explicat, în direct, ce simte

Corespondentul Antena 3 în Londra, Mircea Maer, are simptome de COVID-19. Acesta a explicat în direct ce simptome are.

"Am simptome de luni. În momentul acesta cred ca mi-a crescut iar febra. Se ridică, apoi coboară, nu ai gust, nu ai miros, dureri foarte mari. La mine s-au înmagazinat undeva în spate. Niște dureri pe nerv - sunt îngrozitoare, nu poți să dormi din cauza asta. Tuse foarte puternică, am adormit pe la 5 azi dimineață din cauza asta.

Gura, gâtul foarte uscate, ți se încurcă cred că neuronal gusturile - dulcele ți se pare foarte amar, nu poți să mânânci nimic dulce pentru că vomiți. (...)

Mă simt rău. Vineri mă simeam mai rău decât joi și am sunat la ambulanță și a venit destul de repede. M-au consultat basic - mi-au luat tensiunea, nu aveam febră în acel moment pentru că luasem două pastile de paracetamol. Nu aveam nici probleme de respirație. Acum am doar o oboseală cronică în organism.

Nu m-au testat, nu se fac teste decât dacă ajungi la spital într-o situație gravă. Erau echipați, m-au scos undeva în ușă, nu au intrat în casă. Mi-au spus că dacă în două zile mi se înrăutățește situația, în sensul că nu mai pot să respir, să sun din nou la Urgențe.

 

×
Subiecte în articol: Mircea Maer

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close