Antena 3 CNN Actualitate Fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor, mărturisire sfâșietoare, la 5 ani de la moartea tribunului

Fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor, mărturisire sfâșietoare, la 5 ani de la moartea tribunului

Au trecut cinci ani de la moartea lui Corneliu Vadim Tudor iar familia, prietenii și apropiații au participat la o slujbă de comemorare. Politicianul s-a stins pe 14 septembrie 2015 de Ziua Crucii, în urma unui infarct miocardic.

Fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor, mărturisire sfâșietoare, la 5 ani de la moartea tribunului
Sursa foto: Facebook/ Lidia Vadim
de Dan Gabor    |    12 Sep 2020   •   18:47

Sunt cinci ani de la trecerea în nefiinţă a tribunului, iar moartea sa a lăsat un gol imens în sufletele soţiei şi fiicelor sale, care au organizat o slujbă de pomenire. Îndurerată, soţia poiliticianului povesteşte cu ochii în lacrimi despre momentele grele prin care a trecut, imediat după decesul soţului său.

"Mi-am pierdut jumătatea vieții mele, sufletul meu. Ne-am trezit singure toate trei, eu m-am trezit cu doua fete la facultate, fără niciun sprijin material, pentru că eu eram casnică și vă închipuiți că a fost un impact destul de mare. Dar, cu timpul, am reușit să trecem peste aceste greutăți", a spus soția tribunului.

"Abia anul acesta, la această comemorare realizăm cu adevărat ce s-a întâmplat. Tata a fost un mare patriot, iubitor de țară, de valori tradiționale, de tot ceea ce înseamnă istoria acestei țări", a spus fiica cea mare a lui Vadim, Lidia.

Alături de familie, la slujba de pomenire au participat şi foştii colaboratori şi apropiaţi ai lui Corneliu Vadim Tudor. Corneliu Vadim Tudor, fondator al Partidului România Mare, s-a stins din viaţă la vârsta de 65 de ani, în urma unui infarct miocardic.

×
Subiecte în articol: Corneliu Vadim Tudor
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close