Antena 3 Actualitate Medic român: Armele împotriva coronavirus sunt în mâinile hematologilor! Ar putea fi tratat mai ușor decât am crede

Medic român: Armele împotriva coronavirus sunt în mâinile hematologilor! Ar putea fi tratat mai ușor decât am crede

24 Apr 2020   •   14:44
Medic român: Armele împotriva coronavirus sunt în mâinile hematologilor! Ar putea fi tratat mai ușor decât am crede
Sursa foto: Hepta

Medicul Adina Alberts a vorbit despre evoluția la care s-a ajuns în studierea noului coronavirus. Alberts susține că armele împotriva virusului ucigaș sunt în mâinile hematologilor.

Abia acum începem să înțelegem ce înseamnă noul coronavirus!

Medicina este uimitoare și nu de puține ori am constatat acest lucru, în practica mea zilnică. Boala care a ucis 188.000 de oameni la nivel mondial, în mai puțin de patru luni, ar putea fi tratată simplu și rapid! Armele împotriva COVID-19 sunt în mâinile hematologilor, se pare, pentru că așa cum au remarcat doctorii din reputatul spital „Mount Sinai” din New York, noul coronavirus afectează, de fapt, sângele, iar insuficiența respiratorie este doar un simptom al acestui proces de tromboză declanșat de SARS-CoV-2.

Dr. Hooman Poor, directorul clinicii de pneumologie a Mount Sinai a observat și studiat acest fenomen. El a declarat că „medicii de pe întregul mapamond au raportat prezența trombozelor majore, a cheagurilor de sânge în zone diverse ale pacienților cu COVID-19”, plămân, membre inferioare, cord, creier. De asemenea în Italia s-au efectual multiple autopsii și s-au putut evidenția trombembolisme multiple cu diverse localizări.

Dr. Hooman și echipa sa vor continua să investigheze această constatatare medicală și vor introduce la scara larga, în schema de tratament a pacienților care suferă de COVID-19, ANTICOAGULANTELE. Cei care au primit deja tratamentul, și-au îmbunătățit starea generală într-un timp extrem de scurt, însă cercetătorii spun că încă nu au suficiente cazuri tratate astfel încât să spună că i-au dat de cap orbilei boli.

Însă, dacă tratamentul dă rezultatele scontate, nu va mai fi o atât de mare problemă în a aștepta apariția unui vaccin, nu-i așa, scrie medicul Adina Alberts pe Facebook.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close