Antena 3 CNN Actualitate Cozonacul ar putea fi inclus pe lista produselor cu preţ redus, în perioada sărbătorilor de iarnă

Cozonacul ar putea fi inclus pe lista produselor cu preţ redus, în perioada sărbătorilor de iarnă

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a anunțat astăzi că produsele consumate de români în perioada sărbătorilor de iarnă ar putea fi incluse în ordonanța care prevede limitarea adaosurilor comerciale.

Cozonacul ar putea fi inclus pe lista produselor cu preţ redus, în perioada sărbătorilor de iarnă
Sursa foto: Gettyimages | Simon McGill
de Ioana Mircea    |    14 Sep 2023   •   14:50

Ministrul Agriculturii a spus, la finalul ședinței de Guvern de astăzi, că își dorește ca ordonanța privind limitarea adaosului comercial la diverse produse să fie prelungită.

El a spus că va discuta cu procesatorii și retailerii și despre introducerea unor noi produse în ordonanță.

"Nu uităm că se apropie sărbătorile de iarnă și cred că anumite produse consumate de români în perioada sărbătorilor ar trebui incluse în această ordonanță. Vă dau un singur exemplu: cozonacul poate fi introdus în această ordonanță în perioada sărbătorilor de iarnă.

Vom discuta împreună, poate fi și acord, dar eu îmi doresc ca această ordonanță să fie prelungită și să fie incluse și alte categorii de produse”, a afirmat Florin Barbu.

Citeşte şi: Prețurile medii la unele alimentele de bază au scăzut cu 49%, în august. Analiza făcută în magazine de Consiliul Concurenței

×
Subiecte în articol: cozonac pret redus
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close