Antena 3 CNN Actualitate Crimă amoroasă la Gorj. Tânăr de 29 de ani, găsit mort după ce dispăruse de vineri (VIDEO)

Crimă amoroasă la Gorj. Tânăr de 29 de ani, găsit mort după ce dispăruse de vineri (VIDEO)

Crimă amoroasă la Gorj. Tânăr de 29 de ani, găsit mort după ce dispăruse de vineri (VIDEO)
31 Ian 2010   •   19:01

Triunghi amoros, spart de o crimă, în Gorj. Un tânar de 29 de ani a fost găsit mort, în duminică după-amiaza. Băiatul disparuse de acasă de vineri, iar poliţiştii îl căutau, după ce i-au descoperit maşina plină de sânge. Se pare că victima a fost înjunghiată de către un alt tânar. Cei doi iubeau aceeaşi fată.

Suspectul principal are doar 19 ani, iar victima lui este cu 11 ani mai mare. Între ei - o fată.

Vineri seara, tânărul a plecat de acasă, fără să spună de ce, şi nu s-a mai întors. Alarma s-a dat însă atunci când maşina lui a fost găsită abandonată şi plină de sânge.

Mai întâi anchetatorii au crezut că a fost vorba de un accident rutier. Maşina tânărului era lovită în faţă, avea o oglindă spartă iar banchetele erau pline de sânge. Nimeni nu raportase însă la poliţie sau la spitalele din zonă vreun incident auto. Restul poveştii s-a conturat abia după ce poliţiştii au început audierile.

?Din câte am înţeles s-a dus să se întâlnească cu un rival pentru o fată în oraş?, spune unchiul băiatului, Daniel Peagu.

?Fata mai avea un prieten şi s-or fi certat amândoi odată. Nu ştiu?, a declarat mama băiatului.

Poliţiştii l-au ?săltat? imediat pe rival. La audieri a recunoscut că l-ar fi tăiat cu un cuţit pe tânărul dispărut, dar nega că l-ar fi omorât. L-ar fi dat jos din maşină, undeva pe un pod, şi ar fi fugit.

Primul loc scotocit de poliţişti a fost un pod. Nu au mai găsit însă indicii pentru că a nins foarte mult.

Fără cadavru, suspectul nu putea fi acuzat de crimă. Zeci de poliţişti şi jandarmi au încercat azi să-l găsească pe dispărut, viu sau mort.

L-au găsit puţin după ora 16.00. Aruncat peste un gard, în faţa unei case părăsite, la mică distanţă de pod. Avea faţa sfâşâiată de animale şi fusese înjunghiat în gât şi în piept.

Încă se fac măsurători, iar ancheta este abia la început. Deocamdată poliţiştii refac filmul crimei. Cei doi tineri ar fi petrecut câteva ore vineri, într-un restaurant. Au plecat împreună, cu maşina victimei. Acolo a avut loc crima. Agresorul i-a furat apoi telefonul, ceasul şi maşina şi şi-a abandonat victima. A mers direct la iubita lui.

Surse din cadrul anchetatorilor spun că tânărul i-ar fi dat ceasul plin de sânge fetei si i-ar fi spus: gata, iubito. Apoi ar fi petrecut împreună câteva ore într-o camera de hotel. Cu siguranţă anchetatorii îi vor mai audia atât pe suspect cât şi pe tânără. Se aşteaptă rezultatul autopsiei care va stabili clar când şi de ce a murit tânarul. În funcţie de asta, vor urma şi acuzaţiile.



Observator

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close