Antena 3 CNN Actualitate Criminalul din Şag plănuise masacrul încă din decembrie. Citeşte SMS-ul terifiant trimis iubitei

Criminalul din Şag plănuise masacrul încă din decembrie. Citeşte SMS-ul terifiant trimis iubitei

Criminalul din Şag plănuise masacrul încă din decembrie. Citeşte SMS-ul terifiant trimis iubitei
Sursa foto: Foto: bzi.ro
de N.B.    |    04 Ian 2012   •   23:44

Primul gând al călăului din Şag, după ce şi-a măcelărit băiatul de şapte ani şi socrii, a fost să-i dea un mesaj terifiant fostei iubite.

Povestea de groază s-a transformat astăzi într-una bolnavă pentru biata femeie. A aflat că anchetatorii au găsit în lenjeria fostului iubit o scrisoare de 10 pagini. Acolo a scris că i-a dat fiului calmante puternice înainte să-l omoare cu mâinile goale.

"Buba, e grav. Răspunde, că a ieşit cu crime şi o să mai iasă. Crede-mă că stau şi plâng. Şi de ce n-ai zis <>, că ne împăcăm şi scăpa multă lume, dar n-ai spus, atât ai evitat, până am înnebunit. Uite! Sună acasă, toţi sunt morţi, nimeni nu mai mişcă" Aşa sună SMS-ul terifiant pe care tânărul l-a trimis fostei iubite imediat după ce şi-a ucis fiul de şapte ani şi socrii.

În ţară, bărbatul nu îşi încheiase răzbunarea. Ultima moarte avea să fie a lui, nu înainte, însă să scrie zece pagini de confesiuni.

Ioan a încercat să vorbească cu Ana Maria în noaptea de 31 decembrie, să se împace. Era o noapte cu o semnificaţie specială pentru el. Ar fi trebuit să aniverseze 11 ani de relaţie. Ana Maria nu i-a răspuns. Atunci, Ioan i-a lăsat mesajul care prevestea măcelul.

"O să-ţi pară rău, Buba! Şi mie îmi pare deja, că totul ia sfârşit în seara asta. Împlineam 11 ani, pentru mine înseamnă mult seara aceasta, dar şi tu, cât mai trăieşti, o să-ţi aduci aminte pentru că m-ai făcut să-ţi arăt iubirea mea în răzbunare. Am să mă sacrific. Te iubesc şi mi-e dor de roşcata mea! Te iubesc!!! ", scria el.

Trei zile mai târziu şi-a măcelărit socrii. Apoi, a comis gestul care ştia că îi va sfâşia sufletul fostei iubite. Şi-a ucis fiul de şapte ani şi l-a ucis cu o milă bolnavă. În scrisoarea pe care legiştii au găsit-o în lenjeria intimă, bărbatul a povestit că i-a dat copilului două calmante extrem de puternice înainte de să-l omoare. Legiştii au găsit în buzunarul pantalonilor flaconul de medicamente.

Un scenariu morbid al cărui singur scop a fost să provoace suferinţă femeii care i-a frânt inima. În aceeaşi scrisoare, Ioan Ciucia poveasteşte că nici data masacrului nu a fost aleasă la întâmplare. A ales special ziua de 2 a lunii pentru că mama copilului său este născută tocmai pe 2 februarie.

Ana Maria Toth a sosit astăzi în ţară pentru a-şi duce copilul şi părinţii pe ultimul drum. Vor fi înmormântaţi mâine. Călăul care i-a ucis părinţii şi copilul a fost înmormânatat astăzi. Puţini i-au fost alături pe ultimul drum.


×
Subiecte în articol: criminal ucis copil
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close