Antena 3 CNN Actualitate Cristi Borcea, cercetat de DNA pentru dare de mită

Cristi Borcea, cercetat de DNA pentru dare de mită

Cristi Borcea, cercetat de DNA pentru dare de mită
Sursa foto: Foto: Intact Images
31 Oct 2011   •   21:32

Îi merge bine în dragoste, dar are probleme cu justiţia. Cristi Borcea este cercetat de DNA pentru dare de mită. I se trage de la câteva convorbiri telefonice spumoase cu fostul şef al arbitrilor din România, Vasile Avram, arestat pentru corupţie. Lui i-a promis şeful din Ştefan cel Mare mai multe sticle de şampanie exclusivistă.

Acum un an, Vasile Avram chema DNA-ul să facă lumină în fotbal. O declaraţie care a ajuns acum motiv de glume.

În miami, cu soţia însărcinată în trei luni, Cristi Borcea nu râde la astfel de glume. În prima discuţie telefonică interceptată de procurori pe 18 august, Avram îi cere lui Borcea şampanie fină pentru nunta fiului său.

O convorbire purtată la numai o zi după ce dinamoviştii au câştigat meciul cu Sportul Studenţesc lasă loc de interpretări.

Tot atunci preşedintele executiv al Dinamo l-a asigurat pe Avram că îi va trimite 50 de sticle de şampanie fină. Întâmplător sau nu, zilele trecute Borcea a anunţat că vrea să renunţe la Dinamo şi să rămână în SUA. Soţia sa, Alina însărcinată în 3 luni nu ar avea voie să mai zboare cu avionul. Contactat telefonic, Cristi Borcea a recunoscut că i-a dat şampaniile lui Avram dar spune că acesta i le-a plătit.

 


×
Subiecte în articol: Cristi Borcea cercetat DNA dare de mita
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close