Antena 3 CNN Actualitate Cristian Tudor Popescu: ''Cam astea sunt perspectivele în legătură cu ce se va întâmpla cu justiţia din România''

Cristian Tudor Popescu: ''Cam astea sunt perspectivele în legătură cu ce se va întâmpla cu justiţia din România''

Cristian Tudor Popescu: ''Cam astea sunt perspectivele în legătură cu ce se va întâmpla cu justiţia din România''
01 Ian 2017   •   18:32

Cristian Tudor Popescu afirmă că instalarea PSD la conducerea ţării va avea efecte şi asupra justiţiei din Romania. Potrivit jurnalistului, un exemplu în acest sens este cazul deputatului Sebastian Ghita, care „a disparut in hiperspatiu”, pe DN1 fără ca nimeni să fie găsit răspunzator.

„Domnul Ghita nici macar nu a primit mandat de arestare, dupa care, procurorul general, dl. Augustin Lazar, ne spune ca tot ce debiteaza dl. Ghita de pe ecranul televiziunii sale personale, adica niste vorbiri dement denigratoare la adresa unor persoane si institutii ale statului roman, cu intentie vadita de subminare a lor, sunt doar niste exercitii de exprimare libera, legale, ale dlui Ghita. Incredibil! Care va sa zica nu sunt sechestrate aceste inregistrari, aruncate in eter de dl Ghita ca de Osama bin Laden – asa obisnuia bin Laden sa-si trimita inregistrarile, deci nu e nicio problema pentru procurorul general al Romaniei, iar dl presedinte Dragnea, seful Guvernului si Parlamentului, il numeste pe acest domn Ghita - cu duiosie, cu prietenie - „Sebi”, invocand si dand ca exemplu ce spune dansul, adica luati aminte la ce spune „Sebi”. Cam astea sunt perspectivele in legatura cu ce se va intampla cu justitia din Romania. Din pacate, nu pot avea o viziune mai luminoasa”, a punctat Cristian Tudor Popescu la Digi24.

 

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea PSD Sebastian Ghita
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close