Antena 3 CNN Actualitate Cristian Tudor Popescu: "Puterea politică a declarat război justiţiei şi cetăţenilor''

Cristian Tudor Popescu: "Puterea politică a declarat război justiţiei şi cetăţenilor''

Cristian Tudor Popescu: "Puterea politică a declarat război justiţiei şi cetăţenilor''
31 Ian 2017   •   22:50

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu consideră că adoptarea Ordonanţelor de graţiere şi modificare a Codului Penal este o declaraţie de război a actualei guvernări la adresa justiţei şi a cetăţenilor

"In aceasta seara, puterea politica din Romania a declarat razboi altei puteri din Romania, puterea Justitiei. Ce s-a intamplat in aceasta seara este o declaratie de razboi! Nu doar justitiei, ci si cetatenilor romani, care au inteles sa se opuna acestui act totalitar! Vine direct din bezna comunista de dinainte de 1989. Nu stiu cum se poate raspunde la asa ceva, acest robot bolnav pe care l-am vazut in aceasta seara (n.r. - ministrul Justitiei) nu a oferit nicio cale de dialog, nu a oferit niciun raspuns care sa ofere o perspectiva de dialog. Nici la cel mai mic nivel - de ce nu veniti in Parlament, cum a spus acum 24 de ore!", a spus Cristian Tudor Popescu la Digi 24.

Potrivit acestuia, avem parte de o nouă "marţi neagră".

"Acum avem dictatul de marti! Inca o marti neagra in istoria civilizatiei politico-juridico-cetatenesti din Romania. Aici atacul este clar, domnul Dragnea si Grindeanu s-au retras in ariergarda, l-au lasat pe acest robot bolnav. Este clar, PSD-ul lui Dragnea a declarat razboi Justitiei!", a adăugat CTP.
 

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close