Antena 3 CNN Actualitate Secvențial: O româncă vrea să ducă drapelul României la Cercul Polar! S-o ajutăm să ajungă acolo

Secvențial: O româncă vrea să ducă drapelul României la Cercul Polar! S-o ajutăm să ajungă acolo

Secvențial: O româncă vrea să ducă drapelul României la Cercul Polar! S-o ajutăm să ajungă acolo
06 Dec 2015   •   18:10

Putem sa ducem anul viitor tricolorul romanesc la Cercul Polar! E nevoie insa sa ne mobilizam pentru a o vota pe Cristina Bucurestean, tanara din Hunedoara care s-a inscris in competitia de sanii trase de caini. Deocamdata, Estonia s-a ridicat cu mic cu mare, chiar si cu presedintele in frunte, iar candidatul lor are 14.000 de voturi in fata romancei. Mai sunt destule zile ca sa-i invingem si sa calificam Romania: share si vot pentru Cristina Bucurestean! 


”La început a fost visul meu, acum e visul tuturor celor care ne-au votat. Iubesc munții noștri, țara noastră, dar aș vrea să ajung și acolo. Pentru multă lume, merge acolo România, nu mai merg eu” a spus Cristina, duminică, în emisiunea ”Secvențial” cu Adrian Ursu.

”Te vom ajuta să-ți îndeplinești visul” i-a transmis Mihai Gâdea, Cristinei.

Pentru a o vota pe Cristina, aveti nevoie de un cont de Facebook. Serverele de vot sunt aglomerate și este posibil să nu reușiți imediat, însă nu renunțați. Orice vot în plus contează!

O puteți vota pe Cristina AICI.

×
Subiecte în articol: Secvential Secvential cu Adrian Ursu
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close