Antena 3 CNN Actualitate Cristoiu, avertisment pentru Raed Arafat

Cristoiu, avertisment pentru Raed Arafat

Jurnalistul şi publicistul Ion Cristoiu afirmă că secretarul de stat în MAI Raed Arafat va fi ţapul ispăşitor al regimului Iohannis pentru măsurile exagerate din timpul crizei coronavirusului, dar şi pentru întârzierea relaxării restricţiilor.

Cristoiu, avertisment pentru Raed Arafat
Sursa foto: Hepta/ Antena 3
26 Mai 2020   •   18:37

Ion Cristoiu spune că sacrificarea secretarului de stat Raed Arafat vine pe fondul apariţiei unui curent în care analiştii caută răspunsuri la întrebări de genul cum a fost posibil să fie impuse restricţii atât de dure în timpul crizei coronavirusului, dar şi cine sunt cei care care au manipulat informaţiile pentru a ţine oamenii în case.

“Întrebările cum a fost posibil se vor înmulţi, dar şi cine au fost nemernicii care au manipulat această criză pentru a ne ţine în case. Indiscutabil, în România, aşa cum a spus şi dl. Vasile Astărăstoae, ţapul ispăşitor va fi Raed Arafat. Raed Arafat este bolnav după apariţii mediatice. El s-a afişat peste tot ca fiind şeful Partidului Carantinei. Singurul consecvent în ţinerea noastră în case, chiar şi acum, este dl. Raed Arafat”, a afirmat jurnalistul, potrivit Mediafax.

Ion Cristoiu este părere că susţinerea populară de care s-a bucurat Raed Arafat, în detrimentul preşedintelui Iohannis, se va întoarce împotriva secretarului de stat.
“Raed Arafat este o personalitate nesuferită actualului regim Iohannis. Au vrut să-l şi dea afară.În prima fază a crizei, când era panică, Raed Arafat a beneficiat de 80% încredere în sondaje. Iohannis a avut 30%. Diferenţa din sondaje faţă de Iohannis îl va costa scump pe Raed Arafat. Iohannis nu va ierta că o personalitate a devenit vedeta României. Probabil aşa se va întâmpla şi cu Ludovic Orban, ca un fel de gelozie”, susţine publicistul.

Ion Cristoiu explică şi modul prin care Raed Arafat va fi scos ţap ispăşitor de regimul Iohannis .”Dacă şi campania electorală va avea ca temă felul în care a fost administrată criza, se va găsi ţapul ispăşitor în Raed Arafat. Se va merge pe două direcţii. Se va începe şi se va spune, pe surse, că dl Klaus Iohannis nu a exagerat în 26 februarie pericolul pentru că Raed Arafat a fost cel care a impus aceste măsuri. Probabil că va fi şi un plan cu afacerile pe care le-a făcut în timpul crizei. Nu va fi greu ca inclusiv lentoarea măsurilor de relaxare să fie puse pe seama lui Raed Arafat. Cu cele 80 de procente în sondaje, dl Raed Arafat şi-a semnat demiterea”, a conchis jurnalistul.

×
Subiecte în articol: Ion Cristoiu Raed Arafat Klaus Iohannis
Parteneri
Horoscop 25 septembrie 2023. Leii au parte de certuri în cuplu
x close