Antena 3 CNN Actualitate Cruzime fără margini. O mamă a trăit la telefon ultimele clipe de viaţă ale copiilor ei, conduşi la MOARTE de tatăl lor

Cruzime fără margini. O mamă a trăit la telefon ultimele clipe de viaţă ale copiilor ei, conduşi la MOARTE de tatăl lor

Cruzime fără margini. O mamă a trăit la telefon ultimele clipe de viaţă ale copiilor ei, conduşi la MOARTE de tatăl lor
Sursa foto: Foto: Antena 1
05 Iul 2013   •   11:55

O româncă plecată la muncă în Spania a trăit la telefon ultimele clipe de viaţă ale copiilor ei, şi a urlat după ajutor de la mii de kilometri distanţă, fără ca cineva să o poate ajuta.

Înnebunit de gândul unui posibil divorţ, soţul ei i-a condus pe cei mici sub roţile unui TIR. Înainte să plece de acasă, bărbatul şi-a avertizat propriul tată că nu o să-şi mai vadă niciodată nepoţii.

“S-a gândit şi a premeditat acest accident. Telefonul era în legatura directă cu soţia, pentru ca aceasta să audă”, a explicat primarul satului Leu. Soţia ar fi auzit şuierul morţii. Ea - la muncă, în Spania. El - acasa, în România, cu cei doi copii de cinci şi 13 ani. I-au despărţit miile de kilometri şi, oficial, ar fi urmat să-i despartă un divort.

“Ar fi avut nişte discuţii la telefon. Ea şi-ar fi vrut şi copiii aproape. Mai avea câteva zile şi venea în ţara”, povesteste Ionuţ Roşu, fratele şoferului.

N-a mai aşteptat-o. I-a spus tatalului său că pleacă la Craiova să ia marfă pentru magazinul din sat şi i-a mai spus ceva: că nu-şi va mai vedea nepoţii. Pe drum, a oprit doar o clipă. Le-a luat copiilor o îngheţată.

Barbatul a iesit în drumul naţional, spre Craiova. La un moment dat, după ce a depăşit o altă maşina, a rămas pe contrasens. Nu a schimbat banda nici când în faţă i-a aparut un TIR.  Poliţiştii n-ar fi găsit urme de frânare pe şosea.

“In mod special s-a dus spre prima maşina mare, primul TIR care venea cu viteza”, a declarat Iulian Cristescu, primarul satului.

Bunicul copiilor a încercat cu orice preţ să îi salveze. Dupa ce i-a plecat fiul, a alergat disperat în sat să caute ajutor. Din păcate, n-avea un telefon mobil să anunţe la timp autorităţile.

Sursa: Observator






×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close