Antena 3 CNN Actualitate CTP îi dă replica lui Sebastian Ghiță, după ce a fost acuzat că primea bani de la Vîntu

CTP îi dă replica lui Sebastian Ghiță, după ce a fost acuzat că primea bani de la Vîntu

CTP îi dă replica lui Sebastian Ghiță, după ce a fost acuzat că primea bani de la Vîntu
06 Oct 2016   •   14:13

Acuzat de Sebastian Ghiță că jurnalistul primea 5.000 de euro lunar la negru din partea lui Sorin Ovidiu Vântu, jurnalistul Cristian Tudor Popescu susține că avem de a face cu un scenariu de film.

”O colecție de vibrații ale aerului de toamnă, marca S. Ghiță. La câte dovezi și câtă noimă au zicerile sale, putea să spună liniștit că primeam lingouri de aur sud-african de la Vântu, ascunse în cărți în format electronic și că, pe lângă turnător la servicii străine, fac turnătorie și la Combinatul Siderurgic din Galați.

N-am avut niciodată vreo legătură cu S.O. Vântu. Am avut un contract de colaborare, cât se poate de legal și oficial cu postul Realitatea TV, încheiat cu domnii Sergiu Toader și Sorin Enache, pentru emisiunea Cap și Pajură, realizată împreună cu Emil Hurezeanu, din anul 2005, până, cu întreruperi, în mai 2009, când am rupt unilateral acest contract.

S.O. Vântu a intrat în pușcărie prin 2011. Până atunci, a dat salarii de 25-30 mii de euro pe lună unor ofițeri mai mult sau mai puțin acoperiți din trustul său, precum și șpăgi de multe milioane de euro. De ce îl jignește grav la onoare S. Ghiță pe S.O. Vântu cu cele 5 miișoare de euro pe care mi le-ar fi trimis de la răcoare? Ce să fac pentru el de banii ăștia? Să-i tund gazonul din curte câtă vreme e la pârnaie”, scrie CTP, în Republica.

Jurnalistul îi recomandă lui Sebastian Ghiță să meargă la Parchet cu dovezile despre șpagă, pentru că el consideră că nu au cum să existe.

×
Subiecte în articol: Sebastian Ghita Sorin Ovidiu Vantu
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close