Antena 3 CNN Actualitate Cu managerul la psiholog. Tot mai mulţi tineri directori apelează la consiliere de specialitate

Cu managerul la psiholog. Tot mai mulţi tineri directori apelează la consiliere de specialitate

Cu managerul la psiholog. Tot mai mulţi tineri directori apelează la consiliere de specialitate
Sursa foto: psiholog
28 Ian 2009   •   17:59

Criza financiară aduce în pragul disperării pe unii şi la un profit nesperat pe alţii. Mai precis, din cauza problemelor din utlima perioadă tot mai mulţi manageri ajung la psiholog. O astfel de şedinţă durează în jur de 45 de minute şi costă între 40 şi 50 de lei. Iar în ultima vreme psihologii vin cu preţuri concurenţiale şi chiar cu reduceri semnificative.
Dacă până în urmă cu câteva luni mulţi dintre tinerii finanţişti din România ar fi refuzat să-şi trateze stresul la pshiholog, acum ideea începe să prindă contur. Unii iau singuri această decizie, alţii sunt împinşi de prieteni sau chiar de familie.
Managerii se plâng tot mai mult că răspunderea la locul de muncă este foarte mare mai ales pe timpul crizei. Iar cei mai mulţi se tem că afacerea va da faliment şi nu-şi mai vor reveni financiar niciodată.
Mai grav este faptul că o parte dintre cei aflaţi la cârma unei afaceri, nu mai merg acasă pentru a evita certurile. Sunt şi cazuri dramatice când finanţiştii au şi copii iar partenerul de viaţă îşi pierde slujba.
Psihologii îi consiliază individual, în funcţie de probleme. Iar dacă mulţi manageri o duc tot mai rău, psihologii câştigă bine în aceatsă perioadă. Potrivit cotidianului Evenimentul Zilei, o şedinţă durează aproximativ 45 de minute şi costă între 40 şi 50 de lei. Iar tarifele se pot negocia, în funcţie de numărul de vizite la psiholog.
Antena 3

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close