Antena 3 Actualitate Cultură Biblioteca pentru Toţi: Toate pânzele sus, de Radu Tudoran

Biblioteca pentru Toţi: Toate pânzele sus, de Radu Tudoran

11 Aug 2009   •   12:42
Biblioteca pentru Toţi: Toate pânzele sus, de Radu Tudoran


Cu siguranţă că ?Toate pânzele sus? este cartea de căpătâi a oricărui adolescent cu spirit de aventură. Peripeţiile căpitanului Anton Lupan plecat pe mare în căutarea celui mai bun prieten, luptele cu piraţii lui Spânu sau iubirea dintre Lupan şi Adnana au ţinut treji până la ore târzii în noapte generaţii întregi de adolescenţi nerăbdători să afle finalul poveştii.

De succes răsunător s-a bucurat şi filmul cu acelaşi nume avându-i în rolurile principale pe Ion Besoiu, Jean Constantin, Sebastian Papaiani, Colea Răutu sau Ilarion Ciobanu ? şi care a fost lansat în cadrul Colecţiei Cinemateca propusă de Jurnalul National în ediţia de duminică.

Miercuri, 12 august nu pierdeţi ?Toate pânzele sus?, un nou titlu în cadrul colecţiei Biblioteca pentru Toţi numai împreună cu Jurnalul Naţional. Cartea scrisă de Radu Tudoran trebuie să se afle în fiecare casă din România pentru că este un volum pe care orice adolescent care se respectă trebuie să-l parcurgă.

Jurnalul.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close