Antena 3 CNN Actualitate Cultură Cadou de Paşte: Gabriela Vrânceanu Firea i-a cumpărat mamei sale un apartament de trei camere

Cadou de Paşte: Gabriela Vrânceanu Firea i-a cumpărat mamei sale un apartament de trei camere

Cadou de Paşte: Gabriela Vrânceanu Firea i-a cumpărat mamei sale un apartament de trei camere
Sursa foto: Gabi Firea
13 Apr 2009   •   14:44

Cu ocazia sărbătorilor pascale, Gabriela Vrânceanu Firea a ales să-i facă mamei sale un cadou deosebit. Jurnalista a achiziţionat un apartament de trei camere în cartierul german Residenz din Bucureşti.

În acest fel, Gabi Firea a reuşit să-şi reunească familia, după ce mama ei s-a întors de la muncă din Italia, informează Cancan.

Gabriela Vrânceanu Firea a semnat un contract cu Grupul Tiriac Imobiliare si dezvoltatorul german LBBW Immobilien Gmbh.

"Mi-am dorit pentru mama mea o locuinţă confortabilă, într-un cartier care să-i ofere, pe langă toate facilităţile unui complex rezidential all-inclusiv, şi o atmosfera civilizată. În acelaşi timp, am cautat o proprietate apropiată de centrul Bucureştiului şi am gasit la Residenz toate avantajele unei investiţii excelente", a declarat vedeta Antenei 1 pentru Cancan.

Cartierul german se întinde pe un teren de 68.230 mp şi dispune de locuri de parcare atat pentru rezidenţi, cât şi pentru vizitatori. Cartierul dispune şi de o gradiniţă privată, de o piaţă agroalimentară, bănci, un supermarket, precum şi de un lac artificial şi locuri de joacă pentru copii.

Antena3.ro

×
Parteneri
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari
x close