Antena 3 CNN Actualitate Cultură Camelia Cavadia provoacă din nou succesul cu „Măştile fricii“, un roman despre părinţi, copii şi traumele aferente

Camelia Cavadia provoacă din nou succesul cu „Măştile fricii“, un roman despre părinţi, copii şi traumele aferente

Camelia Cavadia provoacă din nou succesul cu „Măştile fricii“, un roman despre părinţi, copii şi traumele aferente
Sursa foto: Foto Camelia Cavadia/Facebook
16 Iun 2016   •   15:29

Camelia Cavadia îşi lansează azi cel de-al doilea roman, „Măştile fricii“, la un an de la succesul repurtat cu „Vina“, romanul de debut. Editura Trei vă invită joi, 16 iunie, de la ora 19.00, la Librăria Humanitas de la Cişmigiu, pentru lansarea volumului „Măştile fricii“ de Camelia Cavadia. Alături de autoare se vor afla: psihologul Aurora Liiceanu, publicista Ada Roseti, editoarea Virginia Costeschi şi scriitorul Radu Găvan, scrie adevarul.ro.

 Conform editurii, „Măştile fricii“ este o carte despre modul în care traumele din copilărie ajung să ne domine şi să sufoce maturitatea.

O poveste care probabil reprezintă realitatea multor familii de aici şi de aiurea: amprenta lăsată asupra viitorului unui copil de un părinte autoritar, violent şi incapabil să îşi depăşească neputinţele. O istorie a metamorfozei unei personalităţi abuzate de violenţă şi frică, o privire emoţionantă asupra maternităţii înăbuşite de stereotipuri şi a unei iubiri care putea să fie perfectă, dacă protagoniştii săi ar fi trăit prezentul (clipa).

 

×
Parteneri
Mărturii despre crima din fața Parcului Crângași din București
x close