Antena 3 CNN Actualitate Cultură Cornel Constantiniu, greu încercat de viaţă în ultimele luni

Cornel Constantiniu, greu încercat de viaţă în ultimele luni

Cornel Constantiniu, greu încercat de viaţă în ultimele luni
02 Aug 2009   •   22:37

Ultimele luni au fost pentru Cornel Constantiniu o grea încercare. Şi-a pierdut fratele geamăn şi se confruntă cu un proces, care pare interminabil. Ca să uite de boală şi toate problemele, Cornel Constantiniu încearcă să petreacă cât mai mult timp în afara Bucureştiului.

?Am fost într-o staţiune pe Cheile Grădiştii, prin zonă, să mă odihnesc puţin. M-am odihnit şi am ascultat greierii seara şi cântatul cucului?, a spus Cornel Constantiniu. A profitat de fiecare secundă departe de infernul din Bucureşti, cum îi spune chiar el, şi a mai adăugat însemnări la cartea autobiografică.

Cartea, speră el, va fi gata într-un an şi jumătate. ?Am îmbinat biografia personală cu viaţa artistică. Momentele de la televiziune, festivalurile la care am participat şi între ele năzbâtii?, spune Constantiniu.

Nu se mai poate însă concentra. Evenimentele triste care au avut loc în viaţa sa în ultimul timp i-au furat liniştea. Pe lângă greutatea bolii, Cornel Constantiniu simte acum şi durearea cauzată de moartea fratelui său geamăn, Mircea Constantiniu.

?Un întreg care se taie în două, asta a fost. Mai departe nu pot să explic. Simt în mine un gol imens?, a explicat Cornel Constantiniu.

În plus a pierdut procesul intentat lui Cristian Mungiu pentru că a folosit două dintre piesele lui pe coloana sonoră a filmului "4luni, 3săptămâni şi 2 zile", iar acum trebuie să plătească 5.000 de lei cheltuieli de judecată.
Mai mult decât atât nu poate însă să facă. Boala nu-i permite să se apere, să vorbească pentru el.

?În situaţii extreme când totul e împotriva mea sau cel puţin aşa mi se pare mie, am tendinţa să parafrazez o strigare: Iertaţi-mă că mai trăiesc!?, a spus Cornel Constantiniu.

Observator

×
Parteneri
Se schimbă CNP-ul românilor! Cum va arăta
x close