Antena 3 CNN Actualitate Cultură Expoziţia foto ?ReRevolution" prezintă oraşul Timişoara în timpul Revoluţiei din 1989

Expoziţia foto ?ReRevolution" prezintă oraşul Timişoara în timpul Revoluţiei din 1989

Expoziţia foto ?ReRevolution" prezintă oraşul Timişoara în timpul Revoluţiei din 1989
Sursa foto: revolutie
17 Feb 2009   •   14:55

O expoziţie de fotografie care prezintă oraşul Timişoara în timpul Revoluţiei din 1989 va fi prezentată, în martie, la Paris. Intitulată "ReRevolution", expoziţia creează un paralelism între imaginile de la Revoluţie şi cele care ilustrează o istorie recentă a României.
"ReRevolution" este semnată de Michele Bressan şi Larisa Sitar, ambii rezidenţi la Institutului Cultural Român din Paris.
Expoziţia este alcătuită din zece fotografii realizate de Michele Bressan în călătoriile sale în ţară între anii 2007-2008 şi alte zece imagini surprinse de tatăl său, Claudio Bressan, la Timişoara, în timpul Revoluţiei din 1989. Numărul lucrărilor simbolizează cei 20 de ani care care au trecut de la evenimentul istoric.
"ReRevolution" se va desfăşura la sediul ICR Paris între 23 martie şi 30 aprilie.
Michelle Bressan s-a născut în 1980, la Trieste, în Italia, însă trăieşte şi lucrează de 15 ani în România. În ultimii doi ani, artistul a participat la peste 20 de expoziţii de grup, precum "Show Off Paris", "Preview Berlin" sau Bienala de Artă de la Praga.
Larisa Sitar s-a născut în 1984, la Baia Mare. Este absolventă a Universităţii Naţionale de Arte, secţia de fotografie şi video. Artista a expus în România, Germania şi Austria.
Antena3.ro

×
Parteneri
Este Ziua mondială a râsului | Beneficiile terapiei prin râs, pentru sănătate
x close