Antena 3 CNN Actualitate Cultură FINANCIARUL te invită în Universul Cunoaşterii cu ?RAFTUL de CULTURĂ GENERALĂ?

FINANCIARUL te invită în Universul Cunoaşterii cu ?RAFTUL de CULTURĂ GENERALĂ?

FINANCIARUL te invită în Universul Cunoaşterii cu ?RAFTUL de CULTURĂ GENERALĂ?
25 Mar 2010   •   14:40

FINANCIARUL continua seria colectiilor fundamentale si te introduce in Universul Cunoasterii cu ajutorul ?RAFTULUI de CULTUR~ GENERALA?, o colectie extinsa, indispensabila oricarei biblioteci.
De vineri, 26 martie, Financiarul va ofera seria ?Biblia. Personaje si evenimente: de la Regi la Profeti?, o privire de profunzime asupra obiceiurilor, sarbatorilor, scrierilor si ideilor cuprinse in Biblie. De la Creatia lui Adam si a Evei in Gradina Edenului la Evangheliile din Noul Testament, de la Avraam la inteleptul rege Solomon, de la Exod la Ioan Botezatorul si la Iisus, cele trei volume dedicate Bibliei va vor insoti in universul credin]elor iudeo-crestine, cu ajutorul explicatiilor instructive si a peste 1.000 de ilustratii color. Al doilea volum al seriei este ?Biblia. Personaje si evenimente: de la Regi la Profeti?.

Stiati ca:
Numerosi cercetatori contesta faptul ca evenimentele descrise in Biblie ar reflecta fapte istorice. In special istoriile primilor regi, Saul, David si Solomon ? care nu se regasesc \n surse externe Bibliei - sunt considerate descrieri ale unor conducatori idealizati.
Din perspectiva crestina, Iisus din Nazaret ete mult asteptatul Mantuitor.
Hexagrama era folosita ca talisman, pentru a \ndep`rta demonii, spiritele si focul. ?Steaua lui David? asa cum este numita hexagrama, este astazi emblema nationala a Israelului.


Veritabila investitie culturala pentru o buna educatie, ?RAFTUL DE CULTUR~ GENERALA? reuneste ghiduri esentiale, bogat ilustrate si accesibile tuturor. De la istoria artei la mitologie si pana la invataturile Bibliei, cea mai noua colectie FINANCIARUL realizata impreuna cu editura LITERA va ofera toate informatiile de care aveti nevoie pentru a va satisface orice curiozitate. Formatul fiecarui volum este de 17,5 x 23 cm iar numarul de pagini este cuprins intre 144 si 180. Colectia apare in conditii grafice impresionante, un layout atractiv, ilustratii spectaculoase, coperta cartonata, hartie lucioasa.

Pachetul ziar + volumul 8 al ?RAFTULUI DE CULTUR~ GENERALA ? ?Biblia. Personaje si evenimente. De la Regi la Profeti? costa 15 lei si se distribuie impreuna cu editia din 26 martie a Financiarului.

Succesiunea volumelor colectiei FINANCIARUL ?RAFTUL de CULTURA GENERALA? este urmatoarea:
ARTA PLASTICA
Volumul 1 - Din preistorie la Renasterea timpurie (5 februarie)
Volumul 2 ? De la apogeul Renasterii pana in secolul XVIII (12 februarie)
Volumul 3 - Din secolul XIX pana azi (19 februarie)
MITOLOGIA
Volumul 4 --Orientul Apropiat, Egiptul, Grecia (26 februarie)
Volumul 5 ? Roma, scandinavii, celtii, Americile (5 martie)
Volumul 6 ? India, China, Japonia, Africa, Australia si Oceania (12 martie)
BIBLIA
Volumul 7 ? Biblia. Personaje si evenimente. De la creatie la judecatori (19 martie)
Volumul 8 ? Biblia. Personaje si evenimente. De la regi la profeti (26 martie)
Volumul 9 ? Biblia. Viata lui Iisus (2 aprilie)

?RAFTUL de CULTUR~ GENERALA? este cea de-a cincea colectie editoriala lansata de cel mai popular cotidian de afaceri FINANCIARUL, dupa MAREA ENCICLOPEDIE a STATELOR LUMII, MAREA ENCICLOPEDIE A CUNOASTERII, MAREA ISTORIE ILUSTRATA a LUMII si DESCOPERA LUMEA. Pe langa acestea Financiarul a oferit cititorilor sai deopotriva literatura de business si de intelegere a rela]iilor politico-economice internationale: ?Gandeste ca un campion? si ?Esecul in afaceri. 10 reguli de urmat?, ?Putin si noua Rusie?. Financiarul este editat de Media Casa Press, o companie a INTACT MEDIA GROUP.

×
Subiecte în articol: Financiarul
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close