Antena 3 CNN Actualitate Cultură Jurnalul de Călătorie, cel mai nou supliment al Jurnalului Naţional

Jurnalul de Călătorie, cel mai nou supliment al Jurnalului Naţional

Jurnalul de Călătorie, cel mai nou supliment al Jurnalului Naţional
30 Apr 2009   •   13:40


Avem o ţară frumoasă cu munţi, deltă şi mare şi cu toate acestea nu avem turişti. În ultimii ani nici măcar românii nu mai merg în staţiunile autohtone, preferând să-şi petreacă vacanţele peste hotare, unde preţurile sunt asemănătoare, iar în unele cazuri mai mici decât cele din ţară. Ceea ce diferă este calitatea serviciilor oferite: dacă la noi se cer sume astronomice în schimbul unor condiţii nu întotdeauna de top, în staţiunile din ţările vecine raportul calitate/preţ este mult mai echilibrat. Există, însă, şi în Romania locuri unde poţi petrece o vacanţă frumoasă cu bani puţini. Este adevărat că pentru a descoperi aceste destinaţii trebuie să ai răbdare şi un dram de noroc, să ştii unde să cauţi.

De joi, 30 aprilie, Jurnalul Naţional va avea un nou supliment ? Jurnalul de Călătorie ? care îţi va dezvălui tot ce vrei să afli despre cele mai frumoase şi mai interesante locuri unde să-ţi petreci concediul. Scopul acestei publicaţii este să le prezinte românilor oportunităţi de vacanţă şi, în acelaşi timp, să le deschidă gustul pentru călătorii.
În paginile revistei, cititorii vor găsi atât informaţii utile ? cum poţi beneficia de tichetul de vacanţă, cum să ajungi într-un anumit loc, cât costă cazarea sau unde te poţi distra ?, cât şi reportaje despre diferite destinaţii.
Din Jurnalul de Călătorie nu puteau lipsi subiectele despre turismul extern. Cei interesaţi de vinuri, gastronomie sau shopping n-au fost nici ei uitaţi. Ce se poate cumpăra dintr-o anumită staţiune sau care sunt mâncările specifice unei anumite zone? De ce să alegi o destinaţie sau alta? Răspunsul la întrebări îl poţi afla citind Jurnalul de Călătorie.
În primul număr poţi citi un material extraordinar despre Zimbrăria Neagră de la Bucşani, poţi afla mai multe despre ce oferă turiştilor Dunărea, la Cazane ori în Deltă, si te poti informa cu privire la pelerinajele organizate de Patriarhia Română, la mănăstirile din ţară. România necunoscută te aşteaptă să o descoperi, pas cu pas, filă cu filă.
Litoralul românesc, ca şi cel din Bulgaria, Grecia, Turcia pot fi de asemenea destinaţiile vacanţei tale, asta dacă nu preferi să ai un concediu de vis în Taba, cea mai nouă destinaţie de lux a Egiptului şi, în acelaşi timp, staţia ideală de plecare spre Ierusalim, Petra sau Cairo.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Jurnalul National
Parteneri
Urgie la Vâlcăneşti, în Prahova. Oamenii, blocaţi în case!
x close