Antena 3 CNN Actualitate Cultură ?Mănânc, slăbesc şi mă menţin? - ghidul tău pentru corp şi sănătate!

?Mănânc, slăbesc şi mă menţin? - ghidul tău pentru corp şi sănătate!

?Mănânc, slăbesc şi mă menţin? - ghidul tău pentru corp şi sănătate!
28 Apr 2009   •   11:44

Cum putem avea o siluetă de vis şi o sănătate de fier, fără lungi perioade de înfometare sau exerciţii nesfârşite la sală? Revista Felicia şi Editura Litera Internaţional îţi oferă răspunsul la aceste întrebări, cu ajutorul celei mai noi ediţii a lucrării ?Mănânc, slăbesc şi mă menţin? a celebrului nutriţionist Michel Montignac. Cartea va însoţi numărul 146 al Revistei Felicia, care apare pe piaţă pe 7 mai. Volumul va fi lansat în prezenţa autorului, Michel Montignac, în cadrul seminarului ?Secretele dietei Montignac?, care va avea loc marţi, 5 mai, începând cu ora 11.00, la Crowne Plaza.

Prima versiune a cărţii lui Michel Montignac, ?Mănânc, deci slăbesc?, apărută în Franţa în 1987. Publicată în peste 40 de ţări, cartea deţine recordul de vânzări în domeniul său, peste 16 milioane de exemplare vândute până la sfârşitul anului 2004. Volumul a fost inclus, timp de 100 de săptămâni, pe lista celor mai bine vândute cărţi, întocmită de revista L 'Express.

Convins din experienţa proprie de viabilitatea metodei sale (a slăbit 16 kg în doar câteva luni), Montignac a decis să îşi dedice cercetările îmbunătăţirii şi perfecţionării dietei sale. De aceea, a strâns o o echipă de medici şi cercetători care au contribuit la dezvoltarea cercetărilor sale. Un sprijin real a fost comunicarea strânsă cu cei care aplicau principiile dietei Montignac. Pe baza informaţiilor acumulate, Montignac a publicat încă 14 volume, printre care ?Metoda Montignac ilustrată?, ? Reţete şi meniuri Montignac?, ?Cum să prevenim şi să combatem obezitatea la copii?.

?Mănânc, slăbesc şi mă menţin?, volumul oferit de Felicia, este un ghid extraordinar pentru orice persoană preocupată de corpul şi de sănătatea sa. Cartea este scrisă într-un limbaj accesibil, cu numeroase reprezentări grafice, rezumate şi tabele recapitulative. ?Ambiţia cărţii este de a ajuta cititorii să decopere că pot mânca mai bine, făcând alegerile alimentare potrivite, nu numai pentru a deveni mai supli, dar mai ales pentru a regăsi acel nivel de sănătate satisfacător, pe care să-l păstreze pentru totdeauna?, susţine autorul.

Două capitole distincte tratează Metoda Montignac şi cele două faze de derulare a acesteia. Dincolo de argumentele ştiinţifice, veţi fi suprinşi de recomandările concrete şi sfaturile uşor de urmat. Indiferent că este vorba de o masă în oraş sau acasă, de un picnic sau o recepţie, cartea vă oferă soluţiile potrivite pentru a vă simţi bine şi a evita frustările.

Veţi afla din cartea savantului francez care este mecanismul producerii kilogramelor în plus, cum evităm pierderea vitaminelor, care este greutatea ideală sau cum putem reduce colesterolul. Montignac a dedicat capitole speciale alimentaţiei copiilor, a vegetarienilor sau a femeilor care fac eforturi să slăbească. De asemenea, cartea cuprinde reţete îmbietoare care vă vor ajuta să pregătiţi mâncăruri sănătoase şi delicioase. Poate nu vă vine să credeţi, dar spuma de ciocolată, vinete gratinate sau musaca sunt reţete recomandate de dieta Montignac. Pentru cei neîncrezători, Montignac a consacrat un capitol criticilor aduse metodei sale, dar şi rezultatelor studiilor ştiinţifice care îi dovedesc viabilitatea şi eficienţa.

RevistaFelcia.ro

×
Subiecte în articol: Revista Felicia
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close