Antena 3 CNN Actualitate Cultură Ministrul Culturii insultă un jurnalist: ?Ziaristul ăla e ori cretin, ori rău intenţionat?

Ministrul Culturii insultă un jurnalist: ?Ziaristul ăla e ori cretin, ori rău intenţionat?

Ministrul Culturii insultă un jurnalist: ?Ziaristul ăla e ori cretin, ori rău intenţionat?
Sursa foto: Theodor Paleologu
04 Mai 2009   •   12:53

Theodor Paleologu şi-a pierdut cumpătul, într-o discuţie cu un jurnalist de la Gândul. Ministrul Culturii a adresat cuvinte injurioase unui coleg al acestuia, numindu-l ?cretin?. Motivul: Paleologu consideră că sensul afirmaţiilor sale de la celebra conferinţă ?Ce este aceea o pleaşcă?? a fost denaturat de ziaristul Bogdan Cristea.

Incidentul s-a petrecut, vineri, la Braşov. Ministrul a refuzat să-i răspundă unui ziarist, pe motivul că declaraţiile lui au fost modificate de un coleg al acestuia.

?Ziaristul ăla e ori cretin, ori rău intenţionat, pentru că dintr-o conferinţă de două ore, din care nu a luat decât un pasaj de 30 de secunde, despre Brătianu. Şi mai e şi mincinos, fiindcă nu a scris ce am spus eu, mi-a pus în gură o afirmaţie pe care n-am făcut-o?, spus Paleologu, potrivit Gândul.

În februarie, ministrul a declarat că Traian Băsescu este ?pleaşcă? pentru pedelişti şi că partidul a câştigat alegerile datorită lui. Afirmaţia lui a stârnit comentarii negative şi ministrul a considerat că este necesară o conferinţă pe tema ??Ce este aceea o pleaşcă??. Zis şi făcut.

Paleologu a ţinut o conferinţă de filosofie politică pe această temă. În cadrul conferinţei , ministrul a menţionat că-şi menţine poziţia referitoare la Traian Băsescu. ?Nu are contracandidat, e un om care se potriveşte României actuale?, a declarat Paleologu.

În cadrul aceleiaşi conferinţe, Theodor Paleologu a adăugat că nici Ionel Brătianu nu ar avea şanse astăzi în alegeri. ?Eu nu cred că Ionel Brătianu, dacă ar apărea acum, ar câştiga în alegeri?, a mai spus ministrul.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Theodor Paleologu
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close