Antena 3 CNN Actualitate Cultură Porneşte în Ocolul Pământului cu Financiarul!

Porneşte în Ocolul Pământului cu Financiarul!

Porneşte în Ocolul Pământului cu Financiarul!
16 Sep 2009   •   20:44

Financiarul vă propune, din 18 septembrie, să vă îmbarcaţi pentru o călătorie fascinantă în 194 de ţări ale lumii, alături de COLECŢIA ?MAREA ENCICLOPEDIE A STATELOR LUMII?, o lucrare de referinţă pentru orice bibliotecă, un documentar de excepţie, un atlas geografic dar şi un extraordinar ghid turistic, indispensabil tuturor celor pasionaţi de călătorit. Colecţia cuprinde 10 volume care însumează peste 1.000 de pagini ce se vor distribui în fiecare vineri, din 18 septembrie, numai împreună cu cotidianul Financiarul.

MAREA ENCICLOPEDIE A STATELOR LUMII, o descriere actualizată a lumii de astăzi, prezintă informaţii esenţiale despre fiecare ţară de pe mapamond: populaţie şi locuitori, aspectele culturale definitorii, istoria statului, obiceiurile şi tradiţiile locuitorilor, politică, economie sau stil de viaţă. Nu lipsesc informaţiile privind transportul şi comunicaţiile sau informaţiile turistice, inclusiv cele privind formalităţile vamale, posibilităţile de cazare şi de transport sau telefoanele utile. Sunt de asemenea menţionate date privind evenimentele care au marcat devenirea statului respectiv sau personalităţi reprezentantive, alături de informaţii inedite din diferite domenii. Lucrarea este prezentată într-un stil accesibil, iar textul este însoţit de numeroase ilustraţii color, foarte diverse şi sugestive.



Colecţia este structurată pe continente, divizate în mari regiuni geografice. Statele lumii sunt prezentate în secvenţă geografică (nord, sud, est, vest), astfel încât cele 10 volume sa aibă autonomie proprie (ceea ce le permite să fie consultate individual), să fie bine individualizate, dar şi interconectate pe orizontală, pentru a oferi per total, o imagine globală cuprinzătoare şi extrem de nuanţată.



Ocolul Pământului începe cu - Europa de Nord şi Vest, o radiografie integrală cu informaţii detaliate şi cuprinzătoare despre Norvegia, Suedia, Danemarca, Finlanda, Rusia, Estonia, Letonia, Lituania, Islanda, Irlanda, Marea Britanie, Olanda, Belgia şi Luxembourg.

Pachetul ziar + volumul 1 al ?Marii Enciclopedii a Statelor Lumii ? ?Europa de Nord şi Vest? costă 15 lei şi se distribuie împreună cu ediţia din 18 septembrie a Financiarului.


Succesiunea volumelor este următoarea:

Vol. 1 - Europa de Nord şi de Vest > vineri, 18 septembrie
Vol. 2 - Europa Centrala si de Est > vineri, 25 septembrie
Vol. 3 - Europa de Sud-Est şi Europa de Sud-Vest > vineri, 2 octombrie
Vol. 4 - Asia de Sud, Est şi Sud-Est > vineri, 9 octombrie
Vol. 5 - Asia Centrala şi Orientul Mijlociu > vineri, 16 octombrie
Vol. 6 - America de Sud şiNord > vineri, 23 octombrie
Vol. 7 ? America Centrala şi Indiile de Vest > vineri, 30 octombrie
Vol. 8 - Africa de Nord şi Vest > vineri, 6 noiembrie
Vol. 9 - Africa Centrala si de Sud > vineri, 13 noiembrie
Vol. 10 - Australia, Oceania, Antarctica > vineri, 20 noiembrie

MAREA ENCICLOPEDIE A STATELOR LUMII este cea mai nouă colecţie editorială lansată de Financiarul, după MAREA ENCICLOPEDIE A CUNOAŞTERII, MAREA ISTORIE ILUSTRAT~ A LUMII şi DESCOPERĂ LUMEA (2008). Pe lângă acestea Financiarul a oferit cititorilor săi deopotrivă literatură de business şi de întelegere a relaţiilor politico-economice internaţionale: ?Gândeşte ca un campion? şi ?Eşecul în afaceri. 10 reguli de urmat?, ?Putin şi noua Rusie?. Lor li se adaugă colecţia de articole Harvard Business Review şi Ghiduri Turistice Vizuale. Financiarul este editat de Media Casa Press, o companie a INTACT MEDIA GROUP.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Financiarul
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close