Antena 3 CNN Actualitate Cultură Revista Felicia te învaţă să descifrezi misterele propriilor vise!

Revista Felicia te învaţă să descifrezi misterele propriilor vise!

Revista Felicia te învaţă să descifrezi misterele propriilor vise!
11 Mar 2009   •   09:56

Revista Felicia oferă cititoarelor sale, în ediţia din 12 martie, ?10.000 de vise interpretate? - un ghid complet despre lumea fascinantă în care pătrundem atunci când adormim. Visele, în aparenţă simple imagini care apar în timpul somnului, sunt deseori încărcate de înţelesuri ascunse. Se spune că ele reprezintă modalitatea prin care mintea noastră încearcă să ordoneze diferitele informaţii şi probleme cu care ne confruntăm în starea de veghe, fie că sunt legate de muncă, familie, sănătate, fie de noi înşine şi relaţia cu cei din jur. Visele ne ajută să înţelegem mai bine ce se întâmplă, să analizăm cu claritate situaţiile la care suntem expuşi sau să găsim soluţia la anumite probleme. Iar ?10.000 de vise interpretate? reprezintă o sinteză a principalelor tehnici şi metode de interpretare a lor. ?Această carte este harta dumneavoastră codificată, care vă îngăduie să citiţi şi să înţelegeţi mai bine propriul dosar al existenţei?, consideră autoarea, Pamela Ball, reputat terapeut american.
Din cele mai vechi timpuri, oamenii au considerat că visele reprezintă modalitatea prin care divinitatea le transmite mesaje sau avertismente. ?Cele cinci cărţi de tălmăcire a viselor? ale lui Artemidor din Efes constituie primul ?manual? de interpretare a acestora, care apare în secolul IV d.Hr. Multe dintre interpretările lui Artemidor au fost acceptate până în secolul XIX, când Sigmund Freud a început să analizeze natura viselor. Interpretarea viselor nu este o ştiinţă exactă şi a fost deseori comparată cu învăţarea unei limbi străine. Toţi cunoaştem această limbă, pe care trebuie doar să o reînvăţăm, consideră Pamela Ball. ?Reînvăţarea limbajului viselor constă, pur şi simplu, în a-ţi reaminti cum funcţionează acest sistem de triere a informaţiilor şi cum trebuie interpretate simbolurile?, consideră autoarea. Cei pasionaţi de interpretarea viselor au nevoie doar de un ceas deşteptător, creion, hârtie sau reportofon şi de o judecată sănătoasă.
Volumul propus de Revista Felicia oferă trei tipuri de interpretare, pe baza cărora oricine poate înţelege încărcătura emoţională, simbolismul unui vis, dar şi motivul apariţiei lui. Prima este interpretarea convenţională, cea evidentă, care este cel mai uşor de înţeles. Cea de-a doua este interpretarea psihologică, care pătrunde mai profund în semnificaţia obiectului sau a sentimentului, prezente în vis. Interpretarea spirituală are la bază intuiţia şi ea este aceea care poate oferi cheia pentru înţelesul ascuns al visului. Visele sunt ordonate alfabetic, fiind foarte uşor de căutat iar ghidul este extrem de util pentru a înţelege cine sunteţi cu adevărat.
Pachetul revistă + volumul ?10.000 de vise interpretate? este 8 lei şi se distribuie împreună cu ediţia din 12 martie (numărul 138) a revistei Felicia.
Una dintre cele mai apreciate reviste săptămânale pentru femei, ?Felicia?, continuă să ofere produse editoriale de excepţie cititoarelor sale, cadouri pentru inimă şi suflet: pe de o parte muzică - cd-uri cu vocile de aur ale şlagărului românesc (Corina Chiriac, Angela Similea, Mirabela Dauer, Marcel Pavel, Gabriel Dorobanţu, Adrian Daminescu, Ovidiu Komornyik, Monica Anghel, Sanda Ladoşi, Anastasia Lazariuc, Carmen Tradafir) şi carte ? ghiduri practice pentru o viaţă sănătoasă (Ghidul alimentelor sănătoase, 1.000 de reteţe pentru bucătari amatori, SLIM - Cum am dat jos 30 kilograme, Dicţionarul plantelor de leac, Ghidul caloriilor, Biblia alimentelor, Ghidul Feng Shui, Ghidul astrologic şi Carte românească de vise.
RevistaFelicia.ro

×
Subiecte în articol: Revista Felicia
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close