Antena 3 CNN Actualitate Cum a murit nepotul Mariei Ghiorghiu. Poliția a deschis o anchetă

Cum a murit nepotul Mariei Ghiorghiu. Poliția a deschis o anchetă

Cum a murit nepotul Mariei Ghiorghiu. Poliția a deschis o anchetă
27 Sep 2018   •   08:41

Familia prezicătoarei Maria Gheorghiu este în doliu, după ce nepotul ei, în vârstă de 37 de ani, și-a pierdut viața duminică seara, în urma unui accident rutier. Potrivit informațiilor furnizate de poliția ieșeană, bărbatul se afla întins pe marginea caroabilului, când a fost lovit de o mașină.

Șoferul, un cetățean din Republica Moldova, a declarat că l-a văzut târziu pe bărbat și l-a lovit pe partea dreaptă a mașinii. Victima a fost transportată de urgență la Spitalul Municipal din Pașcani, însă o zi mai târziu a murit din cauza loviturilor din zona capului. Polițiștii Biroului Rutier Pașcani au deschis un dosar penal în acest caz, să vadă cum a ajuns victima pe partea carosabilă, scrie newspascani.ro.

În memoria lui Costel, clarvăzătoarea a transmis un mesaj pe pagina ei de Facebook, unde a pus și o imagine de doliu: “CONDOLEANTE din toata inima pentru fratele meu, Costica, si sotia lui, Niculina Mihalcea, acum in aceste clipe grele cand, si-au pierdut baiatul, pe Costel, in floarea varstei intr-un accident de masina”.

×
Parteneri
Supermarketul din România care oferă 60 de bani pe orice sticlă reciclată
x close