Antena 3 CNN Actualitate Cum să alegeți o casă de amanet ceasuri de lux? (P)

Cum să alegeți o casă de amanet ceasuri de lux? (P)

Cum să alegeți o casă de amanet ceasuri de lux? (P)
28 Dec 2018   •   11:49

Ceasurile de lux sunt obiecte ce pot fi ușor valorificate. Dacă doriți să amanetați, să vindeți sau să cumpărați un astfel de ceas trebuie să știți că aveți nevoie de serviciile unei case de amanet specializate, care să vă facă o evaluare profesionistă, o ofertă corectă și care să vă poată oferi banii cât mai rapid posibil. De aceea a apela la Amanet AGS poate fi o opțiune extrem de avantajoasă atunci când aveți nevoie de serviciile unei case de amanet ceasuri de lux.

Știm că decizia de a amaneta sau de a vinde un obiect de valoare, de care poate sunteți legați afectiv nu vine întotdeauna în cele mai ușoare momente. De aceea atunci când sunteți forțați de împrejurări să apelați la această variantă de a obține rapid o sumă de bani aveți nevoie de un partener de încredere, care să ofere o evaluare obiectivă, să acorde un preț bun și să care să respecte toate prevederile contractuale angajate. 

Dacă doriți să vindeți un ceas de lux sau de colecție, dacă doriți să cumpărați un ceas de acest tip sau doriți să-l amanetați pentru o scurtă perioadă de timp, apelând la serviciile unei case de amanet, precum Amanet AGS, veți avea parte de o serie de avantajele pe care merită să le luați în considerare:

  1. veți beneficia de servicii profesionale de evaluare și contractare
  2. dispun de personal experimentat pentru o evaluare corectă și rapidă
  3. oferă sumele solicitate cât de repede posibil
  4. acceptă ceasuri de lux de la multe branduri 
  5. puteți beneficia de consultanță și de prezentarea unor soluții alternative cât mai bune, pentru a lua cea mai bună decizie
  6. dispun de condiții de păstrare a bunurilor de maximă securitate.

Care sunt acele lucruri de care aveți nevoie pentru a înlesni amanetarea sau vânzarea unui ceas de lux ?

  • De un ceas de lux care aparține unei mărci de prestigiu, este confecționat dintr-un material prețios, are inserții de pietre prețioase sau alte materiale prețioase, are un design special, este un ceas original, de colecție sau de valoare
  • Ceasul să fie în stare perfectă de funcționare
  • Să fiți proprietarul ceasului pe care intenționați să îl vindeți. Nu se acceptă ceasuri asupra cărora planează suspiciunea de furt 
  • Să dispuneți de un certificat de garanție.

Pentru a vă ajuta să amanetați, să vindeți sau să cumpărați un ceas de lux vă prezentăm mai jos care sunt cele mai căutate mărci și branduri:

  • Prima categorie este cea de ceasuri de lux speciale și cuprinde mărcile: Lange&Shine, Roger Dubois, Breguet, Frank Muller Graham, Zenith, Patek Philippe, Audemars Piguet, Vacheron Constantin, Bell&Rose, Tudor, Tiffany, Bvlgari, Montblanc, Glashtte

 

  • A doua categorie este cea de ceasuri de lux premium  și cuprinde mărci precum: Tissot, Longines, Eberhard, Baume & Mercier, Ebel, Montblanc, Fossil, Rado , Raymond Weil, Movado, Mido, Certina, Hamilton, Festina, Atlantic.


Dacă dețineți un ceas de la oricare dintre aceste mărci și doriți să-l valorificați, puteți merge cu încredere la o casă de amanet pentru ceasuri de lux.

De ce să apelați la o casă de amanet pentru a vinde sau amaneta un ceas de lux? 

Atunci când doriți să obțineți rapid o sumă de bani sau un împrumut pe termen scurt și nu aveți nicio altă posibilitate de a face rost de banii necesari, nu trebuie decât să veniți la noi cu un ceas de lux, special, de colecție sau premium. Casa de amanet va evalua gratuit acel ceas, vă vom face o ofertă, pe care trebuie să o acceptați și, dacă totul decurge normal, împrumutul va fi acordat în cel mai scurt timp. 

Ceasul sau bunurile pe care doriți să le vindeți sau să le amanetați sunt evaluate de experții. În funcție de criteriile de evaluare și de politica pe care o practică fiecare casă de amanet vor fi acceptate doar anumite bunuri de valoare. În cazul amanetului, aceste bunuri vor servi drept garanție pentru returnarea banilor împrumutați. 

Amanetul e cea mai rapidă modalitate de a obține sau de a împrumuta o sumă de bani. Pot fi împrumutate atât sume mici, cat și sume mari de bani. Nu încercați să păcăliți vigilența agenților cu acte doveditoare false, experții știu să facă verificări atente. 

Dacă aveți un ceas de lux și doriți să-l vindeți sau să-l amanetați, accesați site-ul  Casă-amanet.com și vedeți care sunt cele mai căutate mărci de ceasuri, care sunt termenele și condițiile de contractare și cum puteți obține cel mai bun preț!

×
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close