Antena 3 CNN Actualitate Cum se fură în România. Un taximetrist îşi încarcă portbagajul cu ... borduri

Cum se fură în România. Un taximetrist îşi încarcă portbagajul cu ... borduri

Cum se fură în România. Un taximetrist îşi încarcă portbagajul cu ... borduri
de N.B.    |    21 Noi 2011   •   20:13

Muncitorii care au lucrat la reabilitarea străzilor din Dej au crezut că i-a lovit blestemul lui Manole, ce construiau azi, dispărea a doua zi. O filmare de amator a scos la iveală adevărul.

Bordurile dispăreau nu prin minune, ci prin intervenţia unui taximetrist care le încărca, în plină zi, în portbagajul maşinii, după care dispărea.

Imaginile au fost surprinse de un trecător în urmă cu două luni. Atunci, angajaţii municipalităţii lucrau de zor la reabilitarea străzii 1 Mai din Dej.

Un taximetrist a profitat de faptul că, fiind duminică, pe şantier nu era nimeni. Aşa că a oprit maşina şi, fără să se jeneze în vreun fel de trecători, începe să-şi încarce portbagajul.

Doi oameni privesc cu braţele încrucişate cum taximetristul cu mâini lipicioase lucrează mai ceva ca o furnică. Deşi câteva maşini şi chiar un utilaj trec pe lângă el, bărbatul îşi continuă tacticos activitatea. Încarcă bordură după bordură în portbagajul maşinii.

Omul nu pare stingherit nici măcar de trecătorul care-l filmează. Ba mai mult, pare că primeşte chiar indicaţii de la cei din zonă.

Deşi filmarea se opreşte după două minute, se pare că bărbatul şi-a continuat şi după activitatea. Până acum, nimeni nu a fost reţinut de poliţişti.

 


×
Subiecte în articol: fura Dej taximetrist hot lucrari santier renovare
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close