Antena 3 CNN Actualitate Cum sunt păcaliţi românii care vor să închirieze o locuinţă. Zeci de persoane au căzut pradă acestui escroc

Cum sunt păcaliţi românii care vor să închirieze o locuinţă. Zeci de persoane au căzut pradă acestui escroc

Cum sunt păcaliţi românii care vor să închirieze o locuinţă. Zeci de persoane au căzut pradă acestui escroc
06 Oct 2015   •   17:05

Un bărbat din Iaşi a reuşit o performanţă deloc lăudabilă. Tânărul a păcălit 25 de oameni cu un apartament de închiriat. Le-a spus tuturor că se pot muta în locuinţă cu condiţia să plătească o garanţie şi chiria în avans. Ca să fie mai credibil, bărbatul a semnat contracte cu fiecare în parte. A obţinut în acest fel mai mult de zece mii de euro.

 
Indiferent că se prezenta ca persoană fizică sau agent imobiliar, tânărul a găsit de fiecare dată explicaţii şi scuze atunci când oamenii cereau să se mute în apartamentul pentru care plătiseră. 
 
Chiar dacă era vorba despre bani mulţi, tânărul reuşea cumva să convingă oamenii că este serios şi că problemele apărute au fost imprevizibile. Avea experienţă în domeniu, chiar dacă nu mai lucra de luni bune într-o agenţie.  
 
Chiar dacă familia tânărului a promis că va da toţi banii înapoi, oamenii înşelaţi în mod repetat spun că nu vor să-i mai acorde nici măcar o şansă. 
 
La un prim calcul, prejudiciul estimat este undeva la 10.000 de euro.

Sursă: observator.tv

×
Subiecte în articol: apartament chirie
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close