Cum te-ai comporta pe o insulă pustie în funcţie de zodie

de D.G.    |    16 Noi 2016   •   19:30
Cum te-ai comporta pe o insulă pustie în funcţie de zodie foto: pixabay,com

Cum s-ar comporta reprezentații zodiilor pe o insulă nelocuită, în condiții extreme? Ce zodie s-ar descurca cel mai bine departe de civilizație și tehnologie?

Berbec

Chiar și în aceste condiții berbecii își vor păstra abilitățile organizaționale. Ei vor fi primii care vor propune un plan de acțiune, iar în calitate de lideri… se vor desemna pe sine.

Taur

Taurii sunt încăpăținați, de aceea ei vor încerca să-și realizeze ideile până la capăt (să construiască o plută, de exemplu), chiar dacă aceasta va lua o groază de timp. Mai mult ca atât, dacă taurul va afla că toți au fost salvați mai înainte ca el să ducă construcția plutei sale la bun sfârșit, el va rămâne profund nesatisfăcut.

Gemeni

În schimb – gemenii vor rămâne mulțumiți de faptul că au nimerit pe o insulă nelocuită. De fapt, în adâncul inimii ei demult timp visau la așa o aventură. De aceea gemenii nu vor face nimic în asemenea situație, ci vor savura clipa.

Rac

Reprezentații acestei zodii vor putea să se asigure pe insulă cu toate cele necesare. Ei vor merge la prins pește (pește nu în sens de zodie) și la cules de fructe. După aceasta, vor pregăti singuri masa. În compania unui rac pe insulă nu vei rămâne flămând!

Leu

Leul va căuta să trăiască pe această insulă cât mai confortabil. Aventura e aventură, dar regele nu poate dormi pe nisip! De aceea el va construi o casă, în care îi va primi pe toți să doarmă.

Fecioară

Fecioarele nu vor aștepta să fie salvate. Așa este felul lor de a fi… Nimerind pe o insulă nelocuită, fecioara va începe să se gândească la o sumedenie de lucruri concomitent: Unde va dormi, ce va mânca, cum se va apăra de insecte, etc, etc.

Continuarea, AICI.

x close