Antena 3 CNN Actualitate Curtea de Apel Piteşti a admis cererea de eliberare a lui Cristian Libertatu, acuzat în dosarul Penescu

Curtea de Apel Piteşti a admis cererea de eliberare a lui Cristian Libertatu, acuzat în dosarul Penescu

Curtea de Apel Piteşti a admis cererea de eliberare a lui Cristian Libertatu, acuzat în dosarul Penescu
30 Iul 2009   •   18:22

Curtea de apel Piteşti a admis cererea de eliberare a fostului director OPC Argeş, Cristian Libertatu. Acesta este acuzat de luare de mită în dosarul Penescu şi va fi judecat în libertate.

Cornel Penescu, finanţatorul echipei FC Argeş, şi directorul general al firmei PIC, Liviu Făcăleaţă, ceilalţi doi inculpaţi în dosarul corupţiei din arbitraj, vor rămâne în arest. Potrivit Mediafax, în cazul lor magistraţii Curţii de apel Piteşti au respins recursurile formulate de către avocaţi.

Libertatu este primul eliberat din lotul de patru persoane arestate în dosarul Penescu. De asemenea, este singurul funcţionar public din cele patru persoane reţinute în acest dosar.

Libertatu nu poate purta armă şi va trebui să aştepte finalizarea cercetărilor pentru a vedea dacă-şi poate relua funcţia de la Oficiul pentru Protecţia Consumatorului.

În dosarul corupţiei din arbitraj, Cornel Penescu şi Liviu Făcăleaţă sunt acuzaţi de dare de mită, iar Gheorghe Constantin şi Cristian Libertatu de luare de mită.



Antena3.ro

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close