Cutremurător. Bărbatul mort în accidentul produs de Mario Iorgulescu și-ar fi presimțit moartea

de D.G.    |    10 Sep 2019   •   16:42
Cutremurător. Bărbatul mort în accidentul produs de Mario Iorgulescu și-ar fi presimțit moartea

Familia tânărului ucis în accidentul provocat de Mario Iorgulescu a vorbit despre drama prin care trece de când Dany Vicol nu e.

„Absolut nimeni nu a luat legătura cu noi. Nici Poliția, nici familia Iorgulescu, absolut nimeni, de când a murit băiatul meu. Nu am fost audiați, nu ne-a întrebat nimeni nimic. Niște prieteni ai băiatului meu au fost cu el și în urma lui veneau și băieții cu alte mașini. Veneau de la o înmormântare. Prietenii lui erau în spate, cu două mașini. Băiatul meu a plecat primul. În timpul acesta, el venind spre casă, la semafor la Chitila, Mario a venit cu viteză și a intrat direct în el. Pe loc l-a omorât. Niște vecini de-ai noștri veneau din oraș și i-au recunoscut mașina și au sunat-o pe sora mea. Le-a fost frică să mă sune pe mine”, a spus mama lui Dany Vicol.

Cu ochii în lacrimi și o durere pe care prea greu a reușit să o ascundă, tatăl victimei a spus că băiatul lui era foarte cuminte. „Tot timpul mă asculta, niciodată nu spunea „nu, tată”.

Mama tânărului de 24 de ani a spus că a avut un copil perfect, care avea mulți prieteni și o familie foarte frumoasă.

O rudă a lui Dany Vicol a dezvăluit că acesta nici nu a vrut să plece atunci de acasă.

“Băiatul se întorcea de la o înmormântare. De obicei nu îi plăceau astfel de evenimente, i-a spus soției că nu voia să meargă. L-au însoțit mai multe rude din partea soției, care aveau legătură și cu decedatul.

Ea trebuie să meargă de fapt, dar nu a putut, deoarece a rămas acasă să aibă grijă de băiețelul de patru luni. Nu a stat foarte mult acolo și a plecat, iar la câteva minute au plecat și rudele care îl însoțiseră la priveghi, cu mai multe mașini în spatele lui", a spus o persoană apropiată acestuia, potrivit Cancan.

 

x close