Antena 3 CNN Actualitate Cutremurător! Ce mesaj de adio a lăsat tânărul care și-a tăiat venele din dragoste în văzul tuturor

Cutremurător! Ce mesaj de adio a lăsat tânărul care și-a tăiat venele din dragoste în văzul tuturor

Cutremurător! Ce mesaj de adio a lăsat tânărul care și-a tăiat venele din dragoste în văzul tuturor
28 Aug 2017   •   14:16

Alexandru a recurs la un gest necugetat pentru a-i demonstra iubitei sale că o iubește. Tânărul din Cluj și-a tăiat venele în parcarea unui supermarket, insa medicii l-au salvat la timp. Alexandru lasase si un mesaj de adio.

Dupa o cearta cu iubita, furia si dragostea i-au luat mintile tanarului din Cluj si a vrut sa-si puna capat zilelor. Inainte de a face acest gest, Alexandru a postat pe una dintre retelele de socializare un mesaj tulburator de adio, potrivit SpyNews.ro.

”Mama, tata, frati, surori... atat de mult v-am iubit ca nu va puteti imagina voi vreodata. Pe verii mei, prietenii mei dragi v-am iubit la fel. Va multumesc din suflet ca m-ati scos din multe probleme si mi-ati fost alaturi. Atat va rog sa veniti la mine la inmormantare. Anca a zis ca daca o iubesc asa mult, sa-mi iau viata. Asta am facut doar de dragul ei pentru ca am iubit-o foarte mult”, este mesajul tanarului.

Alexandru a fost operat de urgenta, iar cineva a postat pe pagina lui de Facebook urmatorul mesaj: ”Ii in sala de operatie si maine sper sa-si revina. O sa fie bine!”.

×
Parteneri
ANM anunţă cum va fi vremea în iunie
x close