x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Cutremurul din Mexic, prezis înainte cu trei zile. Noul avertisment al autorului este și mai înfiorător

de D.G.   •   20 Sep 2017   •   15:49
Cutremurul din Mexic, prezis înainte cu trei zile. Noul avertisment al autorului este și mai înfiorător 817
foto: Agerpres

Un prezicător de cutremure anunța în urmă cu trei zile, într-un video postat pe Youtube, că în perioada 16-19 septembrie va avea loc un cutremur foarte mare ,cu intensitate între 6 și 7 grade pe scara Richter, în zona Mexicului sau a Caraibelor.

El susține că poate prezice cutremurele raportându-se la aliniera planetelor şi că toate ţările predispuse la cutremure ar trebui supravegheate", scrie realitatea.net.

Pe site-ul său, ditrianum.org a fost emis un avertisment legat de cutremurul care va fi provocat de alinierea corpurilor cerești. Hoogerbeets, în vârstă de 48 de ani, folosește un mod non-științific de prezicere a cutremurelor: alinierea planetelor cu Pământul.  

"De la 28 august la 1 septembrie va fi critic din cauza a două aliniamente planetare, dintre care unul este Jupiter-Mercur-Uranus. În iulie a avut loc aceeași aliniere planetară și în tei zile s-a produs un cutremur cu magnitudinea 7.7", a spus bărbatul.

Hoogerbeets a avertizat că până pe 1 septembrie că va exista o creștere seismică și că există un risc de cutremur de magnitudine 7 – considerat un eveniment major.

Hoogerbeets nu a specificat unde s-ar putea lovit cutremurul, dar a avertizat că această activitate a crescut în largul coastei nord-estice a Canadei, ceea ce înseamnă că va fi afectată toată coasta Atlanticului de Nord și Marea Mediterană.

sati