Antena 3 CNN Actualitate Dâmboviţa. Două profesoare au leşinat la protestul de la şcoala din Tărtăşeşti

Dâmboviţa. Două profesoare au leşinat la protestul de la şcoala din Tărtăşeşti

Dâmboviţa. Două profesoare au leşinat la protestul de la şcoala din Tărtăşeşti
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    14 Sep 2011   •   12:33

Două profesoare au leşinat, miercuri, în timpul unui protest de la şcoala din Tărtăşeşti, judeţul Dâmboviţa. Elevii şi profesorii protestează faţă de schimbarea directorului şi sunt nemulţumiţi de faptul că sunt plătiţi cu ora.

Primii care le-au acordat ajutor celor două profesoare au fost colegii lor, care le-au dat apă cu zahăr şi le-au făcut un masaj cardiac până la sosirea medicilor de pe ambulanţă.

Specialiştii sosiţi la faţa locului au constatat că în cazul uneia dintre profesoare era vorba de o cădere de calciu, iar cealaltă suferise o criză de spasmofilie. Medicii le-au făcut perfuzii şi una dintre profesoare a fost transportată la spital pentru efectuarea unor investigaţii suplimentare. În acest moment, ambele femei se simt bine. Ele au avut această stare de rău, pentru că au stat mult timp în soare pe timpul protestului.

Potrivit reprezentanţilor ISJ, sirectoarea Grupului Şcolar Tărtăşeşti a fost reclamată de protestatari că i-ar favoriza pe unii profesori, că a făcut obiectul unui dosar penal, a fost suspendată din funcţie, iar în prezent a fost reîncadrată pe post după ce s-a decis neînceperea urmăririi penale în cazul său, potrivit Mediafax.

"Am luat legătură cu profesorii în cauză şi mi-au transmis că sunt nemulţumiţi de plata cu ora, de cuantumul acesteia şi de modificările operate de către directoarea şcolii. În ceea ce o priveşte pe directoarea şcolii, Ionica Chiţescu, în anul şcolar trecut aceasta făcut obiectul unui dosar penal, într-o cauză reclamată de către Primăria Tărtăşeşti, iar ulterior noi am decis să o suspendăm din funcţie până la finalizarea cercetărilor", a declarat inspectorul şcolar adjunct al ISJ Dâmboviţa, Iulian Brezeanu.

×
Subiecte în articol: protest lesin Dambovita
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close