Antena 3 CNN Actualitate Dan Barna: 'Este greu de înțeles de ce CSM continuă să protejeze această invenție a lui Liviu Dragnea'

Dan Barna: 'Este greu de înțeles de ce CSM continuă să protejeze această invenție a lui Liviu Dragnea'

​Președintele USR, Dan Barna, susține că partidul său va insista pentru adoptarea proiectului de desființare a Secției Speciale de anchetare a magistraților, avizat negativ de Consiliul Superior al Magistraturii. El a adăugat că este greu de înțeles de ce CSM continuă să protejeze ”invenția lui Dragnea”.

Dan Barna: 'Este greu de înțeles de ce CSM continuă să protejeze această invenție a lui Liviu Dragnea'
Sursa foto: Facebook
28 Mai 2020   •   16:04

”CSM nu vrea să desființeze Secția Specială de intimidat magistrații. Este greu de înțeles de ce CSM continuă să protejeze această invenție a lui Liviu Dragnea, care vine împotriva solicitărilor magistraților români, împotriva recomandărilor Greco sau ale Comisiei Europene și, până la urmă, împotriva interesului public. Vom merge mai departe cu proiectul pentru că el întărește independența Justiției și a magistraților.”, a scris Dan Barna pe Facebook.

El amintește că ”Parlamentul a demarat ieri un efort de eliminare a inițiativelor toxice de pe agenda sa. Poate continua acceptând să elimine moștenirea lui Dragnea în interiorul sistemului juridic.”.

Proiectul pentru desființarea Secţiei de investigare a infracţiunilor din justiţie a fost depus la Camera Deputaților la începutul lunii mai și este semnat de 40 de deputaţi şi senatori de la USR. Consiliul Superior al Magistraturii a dat joi aviz negativ pe proiect.

×
Subiecte în articol: Dan Barna
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close