Antena 3 CNN Actualitate Dana Budeanu, un nou mesaj amenințător pe Facebook: Vă rupem pe genunchi!

Dana Budeanu, un nou mesaj amenințător pe Facebook: Vă rupem pe genunchi!

Dana Budeanu este fără doar și poate una dintre cele mai urmărite vedete din România. Fanii săi îi sorb fiecare opinie, și nu doar despre fashion, ci și despre politică. De multe ori tună și fulgeră în postările sale, iar un astfel de moment s-a consumat chiar marți când i-a luat în colimator pe cei care refuză să primească la școală elevii care nu prezintă formularul de accept al testării anti-COVID.

Dana Budeanu, un nou mesaj amenințător pe Facebook: Vă rupem pe genunchi!
de Gabriel Dano    |    16 Feb 2021   •   17:11

"Chemați Poliția pe loc la toate școlile unde vi se spune că e obligatoriu formularul! Faceți plângere la politie pe numele cui vă spune asta! Daca stați ca imbecilii?!!! Ce vreți? Să vin eu la fiecare școală? Nu pot și n-am de ce! Fac suficient! Marș! Sunteți prinți!!!!!! Călcați în picioare pe oricine pentru drepturile copilului vostru! Ce mă?

Ce e aia mă că nu am voie să-mi duc puiul minuscul în clasă? Să mori tu! Vorbești serios? Aoleu! Marș! Nu există așa ceva! Eu intru și-l duc și-l iau și-l îmbrac și-l iubesc! Luați labele de pe copii! Toți copiii care vin la școală, vin de acasă, unde stau cu noi, ăia care venim să-I luăm! Maaarș! Vin cu autobuzul și metroul!

Cum să haliți așa ceva???? Intrați și gata! Băi cum nu mă oprește, mă, nimeni pe mine, mă? Ce, mă? Să n-am voie la copilu' meu? Păi dau foc la țară, mă! Ce? Bat zece deodată pentru copilul meu! Sunteți niște imbecili și gata!

Mami, dacă mă oprește poliția pe stradă, ce fac? Nimic! Mergi înainte! Ești liberă fetita lu' mami s[ meeeergi, să respiri! Ești minoră, nu te oprești! Să vină după tine acasă și aici îi așteaptă mami! Nu au voie să te atingă! Vii acasă ca un copil perfect ce ești! Vă rupem pe genunchi!", a scris Dana Budeanu, pe pagina sa de Facebook.

CHEMATI POLITIA PE LOC LA TOATE SCOLILE UNDE VI SE SPUNE CA E OBLIGATORIU FORMULARUL! FACETI PLANGERE LA POLITIE PE...

Posted by Dana Budeanu on Tuesday, February 16, 2021

×
Subiecte în articol: Dana Budeanu

ȘTIRI

Greva profesorilor continuă pe termen nelimitat! Oferta Guvernului a fost respinsă

Parteneri
Sindicaliştii au încheiat discuţiile cu Klaus Iohannis. Se opreşte sau nu greva profesorilor?
x close